reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Witam Wszystkie marcowki:-)

aaahhh piszecie o upalach, dobrze Wam ;-)tez bym chciala sloneczko:tak:a u nas ciagle pada:-:)dull:

Przyjemnej niedzieli zycze kozystajcie z tego sloneczka:cool2:ja jak tak dalej pojdzie ,zeby sie opalic bede musiala skozystac z solarium:-D:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Ja bylam w fofojokerze i mi lepek powiedzial ze za 400 zdjec jest wlasnie cos 29 gr a do 400 to jakies 40 gr ale czekac zeby uzbierac te 200 zdjec

Promocja trwa do 30 września
Jest pakiet 150 zdjęć za 42zł - czyli 28gr za zdjęcie:tak:, tylko musisz wydrukować sobie kupon. Ten pakiet możesz zamówić przez internet a odebrać w fotojokerze

Jest też pakiet 450 zdjęć za 119zł - czyli wychodzi około 26gr za zdjęcie 10x15

intro

Na tej stronie wszystko jest, można wydrukować kupon, albo zamówić zdjęcia

A tu macie regulamin
http://pakiet.fotojoker.pl/Pakiet_TURYSTA_III_edycja-REGULAMIN.pdf

hihihi widzę, że dużo mam ma podone dylematy do moich. na razie nie miałam czasu na zdjęcia ale pewnie niedługo znów ruszy sesja foto. w empiku też była promocja na format 15x30 chyba, ale oczywiście też tych zdjęć musiało być dużo do wywołania, mi jeszcze trochę brakuje ale dorobię...chociaż nie ma co przesadzać aby nie utonąć. ja wszystkie mam na cd a tylko niektóre wywołuję. gdybym chciała wszystkie to...oj poszłabym z torbami...;-):happy2:

Moja mała spała dzisiaj do 6 rano!:szok: potem cycio i jeszcze do 9. szkoda że nie dłużej bo chciałam sobie jeszcze pospać a tu nici:no::baffled:

Laureńka posiadła dzisiaj nową umiejętność - śmieje sie na głos.:-)
normalnie jak to dzisiaj usłyszałam myślałam że mi serce z radości wyskoczy:happy2::happy2: potem powtórzyła to samo jak ją mamusia na działce rozśmieszała - normalnie rozkosz:-D:tak:
Aga22 współczuje z powodu pogody, ale powiem Ci szczerze że takie upały też nie są wcale fajne. Maleńka strasznie dzisiaj marudziła chociaż wyszłyśmy z domu dopiero po 17:-(. Dzieciątka nie lubią takich gorączek, ja z resztą też nie :no:(no chyba że leżałabym cały czas zanurzona w jeziorku:-p)

Dzień dobry Wszystkim w ten słoneczny dzionek :)

Taki upał dzisiaj się robi że chyba niedługo wyskoczę do parku, ja sie poopalam a młoda sobie pośpi, ale ja na balkonik a ona w chłodnym pokoju? Zobaczę, bo boję się żeby mi sie nie ugotowała w tym wózku jak bedzie taka duchota.

Ja również się witam.
Siedzimy w domu do późnego popołudnia, za gorąco na dworze, aby iść na spacer.
Poza tym mam lenia :rofl2:

Kasia580 uważaj na małą bo przy takich upałach nie ma żartów. My z Szymkiem wczoraj dosłownie na pół godziny ok 15 wyszliśmy i strasznych wypieków dostał od tego upału. Strasznie gorąco ma pod tą swoją budką ( a przecież muszę mu zaciągać bo słonko go spali...) Okropnie mi źle z tym że na spacery w ten upał się nie da chodzić w ciągu dnia. Przyzwyczailiśmy się i dobrze nam z tym:) ale trudno...

Ja już zrezygnowałam ze spacerku teraz, czekamy na tatę i koło 19 wyskoczymy na spacerek a rodzice na zimnego browarka:) Ja dostałam dzisiaj powera- chyba wyjazd do teściów musiałam odreagować- bo się wzięłam za sprzatanie, pranie i gotowanie i w sumie mam już wszystko zrobione więc teraz sobie gadam z córeczką w jej języku :)

reklama
Cześć dziewczyny,

Zrobiło się ciepełko, ale chyba aż za:szok:.

A ja siedze zasmarkana, boje się że to tylko kwestia czasu, kiedy zaraże mojego malucha:no:, już się boje.

Czy były przeziębione wasze dzieciaczki, co można wtedy im podać?

Do góry