reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Witam:tak:
zostawiałam dziś dziewczyny z mamą i poszłam na zakupy:-) normalnie aż odżyłam gdy wyszłam z domu:tak: przeciorałam się ostro po galerii wróciłam i nawet nie czuje zmęczenia po za bolącymi nogami;-)
N nie spała i w sumie to na zmęczoną nie wygląda:eek: zobaczymy jak będzie wieczorem:confused2:

Blu tzn Fela :-D:-D:-D kochany m:-D

Roksi czyli dzień Matki był to zawsze pomaga :)))

mi o godzinę pużniej szkolenie przesuneli uff jak miło
a teraz 2 dni byczenia sie oby maluchy dokurowały się by na te 2 dni spokojnie można zaprowadzić do placówek

reklama
Cześć Dziewczynki,,,,

Blu no przezwisko masz super "Fela" Boskie :-D:-D:-D

Roksi ależ miałas dobrze, należało ci się taki samotny wypad

Jeśli chodzi o spanie w dzień to moja Wiktoria od 4 dni jak śpi w dzień to później idzie spac o 22-23:szok::szok: więc chyba wole żeby już nie spała
Wczoraj byliśmy u rodziców moich na obiedzie, jutro jedziemy do teściów, bo ja cały czas chora (już mi przechodzi) na antybiotyku i co się rozumie na zwolnieniu, więc zaległosci rodzinne trzeba nadrobić:-pto tak po krótce strszeczenie....
ale jutro wieczorem wypadzik ze znajomymi z pracy na piwko (przy antybiotyku troche nie bardzo, ale 1 nie zaszkodzi;-)) więc pewnie do was wpadne tylko na chwilkę

hej

mały ogląda Pokojo, więc mam chwilę na kompa:tak:

Blue teraz zostaniesz u nas juz Felą:-p miło się zrobiło - to takie słodkie jak małżonkowie mają swoje "przezwiska":rolleyes:

Roksi a co upolowałaś ciekawego:-D

Sandi coś cię długo nie było:confused2:

Agatulka, a co cię tak dalego wygnało:confused2::szok:

Kasia, pewnie że nie zaszkodzi, antybiotyku nie wolno bezpośrednio popić alkoholem;-) udanej imprezki :tak:

Magda nie wiedziałam że jesteś po rozwodzie:no:

Pokojo sie skończyło i mały juz chce na laptopa:crazy:

hej

mały ogląda Pokojo, więc mam chwilę na kompa:tak:

Blue teraz zostaniesz u nas juz Felą:-p miło się zrobiło - to takie słodkie jak małżonkowie mają swoje "przezwiska":rolleyes:

Roksi a co upolowałaś ciekawego:-D

Sandi coś cię długo nie było:confused2:

Agatulka, a co cię tak dalego wygnało:confused2::szok:

Kasia, pewnie że nie zaszkodzi, antybiotyku nie wolno bezpośrednio popić alkoholem;-) udanej imprezki :tak:

Magda nie wiedziałam że jesteś po rozwodzie:no:

Pokojo sie skończyło i mały juz chce na laptopa:crazy:

wyemigrowało bo męża ojciec tu mieszka był wdowcem ale się ożenił i tu czyli do Krakowa sie przeprwadził mąż mieszkał tu do dorosłości potem na wakacje pojechał do Gdańska i tak sie poznaliśmy a teraz całą Polske przejechaliśmy bo dostaliśmy od jego rodziny mieszkanko
i całą nasza historia hehehe

to jednym słowem dziecko cie wygnało moje dziś nawet grzeczne i staram sie ich oswajać z bawieniem w SWOIM pokoju bo się uparły by tu cały dzień siedziec a tam cały pokój zabawek "tęskni "

Kasia takie jedno małe może nie zaszkodzi

hej kobitki
chora jestem i sily nie mam
wczoraj zmoklam na spacerku i dzisija leze juz plackeim
roksi jak tam zasypiania malej ??
u nas przed spaniem maraton golasow mielismy
jeden i drugi ganiali po domu z golymi siurakami ale sie z nich usmiala heheheh
obsikali mi podloge , tzn gabis a tristan biegl na kibelek i troche tez mu pocieklo heheheh

uciekam kochane bo z nocha mi leci i nic nei widze
milego wieczorku

melduje że zasnęła ale grasowała w pokoju:crazy: może nie tak długo jak wczoraj

Ewelina a troszkę ubrań ale to na górę bo dół mam nadal duży:-p spodnie sprzed ciąży zatrzymują się w połowie ud:sorry:

idę mam randkę z żelazkiem:confused2:

reklama
Do góry