M
miloku
Gość
Roksi, jakoś nie wierzę w ten duzy "dół" ale niech ci będzie, pewnie jeszcze z 2-3 tygodnie i odzyskasz figurkę;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Roksi, jakoś nie wierzę w ten duzy "dół" ale niech ci będzie, pewnie jeszcze z 2-3 tygodnie i odzyskasz figurkę;-)
melduje że zasnęła ale grasowała w pokoju może nie tak długo jak wczoraj
Ewelina a troszkę ubrań ale to na górę bo dół mam nadal duży spodnie sprzed ciąży zatrzymują się w połowie ud
idę mam randkę z żelazkiem
Witam
Dziewczyny jeszcze śpią
dziś położna i idziemy na wizytę do pediatry
kurcze od przyjazdu ze szpitala zszedł mi tylko kilogram za 2 tygodnie mamy chrzciny u znajomych przymierzałam sukienkę w której planowałam iść i klops straszny wyglądam jak szynka ściśnięta sznurkami a wszędzie czytam że karmienie piersi pomaga szybciej zrzucić kilogramy
czesc kobietki
ależ dzis pogoda,... a ja muszę iść do przychodni, żeby mi lekarka wypisała nowa receptę na szczepionkę, bo nigdzie nie ma tej junior, a na taką dostaliśmy receptę... ehhh
No to się doigrałam ;-)Blue teraz zostaniesz u nas juz Felą miło się zrobiło - to takie słodkie jak małżonkowie mają swoje "przezwiska"
Ja go ładnie nazywam - Dzióbek. Oczywiście Karol to też podłapał ;-)Fela tzn Blu pochwal się jak Ty nazywasz m
Agatulka ja już przebieram nogami żeby iść na aerobic i wrócić na taniec brzucha ale położna mówiła mi że do puki jest krwawienie to nie można ćwiczyć ponieważ może się nasilić
Fela tzn Blu pochwal się jak Ty nazywasz m
z tymi gazdami to mi się wydaje że one nigdy do końca nie donoszą ciąże i wcześniej dzidzia się rodzi oby mamusia za dużo nie przytyła zaraz po cc bo sn to rzadkość mają brzuchy jak deski może po cc zaraz robią im plastykę brzucha;-)