reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Witam
Dziewczyny jeszcze śpią:szok:
dziś położna i idziemy na wizytę do pediatry

kurcze od przyjazdu ze szpitala zszedł mi tylko kilogram:confused2: za 2 tygodnie mamy chrzciny u znajomych przymierzałam sukienkę w której planowałam iść i klops straszny:confused2: wyglądam jak szynka ściśnięta sznurkami:zawstydzona/y::sorry::zawstydzona/y::sorry: a wszędzie czytam że karmienie piersi pomaga szybciej zrzucić kilogramy:confused2:

melduje że zasnęła ale grasowała w pokoju:crazy: może nie tak długo jak wczoraj

Ewelina a troszkę ubrań ale to na górę bo dół mam nadal duży:-p spodnie sprzed ciąży zatrzymują się w połowie ud:sorry:

idę mam randkę z żelazkiem:confused2:

Witam
Dziewczyny jeszcze śpią:szok:
dziś położna i idziemy na wizytę do pediatry

kurcze od przyjazdu ze szpitala zszedł mi tylko kilogram:confused2: za 2 tygodnie mamy chrzciny u znajomych przymierzałam sukienkę w której planowałam iść i klops straszny:confused2: wyglądam jak szynka ściśnięta sznurkami:zawstydzona/y::sorry::zawstydzona/y::sorry: a wszędzie czytam że karmienie piersi pomaga szybciej zrzucić kilogramy:confused2:

Roksi spokojnie zejdzie na pewno
doradzam lekki aerobik domowy to tez pomoże teraz taka pogoda że spacerki troszkę odpadają
ja oba rodziłam na wiosnę więc po miesiącu spacerów mnóstwo i wtedy było szybciej
a 2 tyg to sporo czasu jeszcze

nasze pociechy wczoraj o 20 położone i bez problemu Maks wstał po 7 ale kimał do 8 dopóki Zuza przyszła do nas do wyrka :szok::szok::szok:

czesc kobietki ;)
ależ dzis pogoda,... a ja muszę iść do przychodni, żeby mi lekarka wypisała nowa receptę na szczepionkę, bo nigdzie nie ma tej junior, a na taką dostaliśmy receptę... ehhh

czesc kobietki ;)
ależ dzis pogoda,... a ja muszę iść do przychodni, żeby mi lekarka wypisała nowa receptę na szczepionkę, bo nigdzie nie ma tej junior, a na taką dostaliśmy receptę... ehhh

u nas tez mleko zaa oknem taka aż mgła wielka szok ostatnio ciągle takie mgły jakby tu bagna były hehehhe
ja dziś z domu wyjdę po obiedzie zrobić do pracy fotki bo kazali :confused:
i byśmy z S razem na zakupy wyszli bo wiadomo jutro wsio zamknięte a nie chce bym targała soki i mleko na 2 dni to już cieżarek jest zobaczymy czy szwagiereczka przyczłapie sie na chwilkę do maluchów

Agatulka ja już przebieram nogami żeby iść na aerobic i wrócić na taniec brzucha:tak: ale położna mówiła mi że do puki jest krwawienie to nie można ćwiczyć ponieważ może się nasilić:confused2:

Fela tzn Blu:-p pochwal się jak Ty nazywasz m:confused:
z tymi gazdami to mi się wydaje że one nigdy do końca nie donoszą ciąże i wcześniej dzidzia się rodzi oby mamusia za dużo nie przytyła:confused2: zaraz po cc bo sn to rzadkość mają brzuchy jak deski:szok: może po cc zaraz robią im plastykę brzucha;-):-D

Ostatnia edycja:
Agatulka ja już przebieram nogami żeby iść na aerobic i wrócić na taniec brzucha:tak: ale położna mówiła mi że do puki jest krwawienie to nie można ćwiczyć ponieważ może się nasilić:confused2:

Fela tzn Blu:-p pochwal się jak Ty nazywasz m:confused:
z tymi gazdami to mi się wydaje że one nigdy do końca nie donoszą ciąże i wcześniej dzidzia się rodzi oby mamusia za dużo nie przytyła:confused2: zaraz po cc bo sn to rzadkość mają brzuchy jak deski:szok: może po cc zaraz robią im plastykę brzucha;-):-D

heheh ostatnio coś głośno o szybkim powrocie do figury Kasi Cichopek ale nei doczytałam nigdzie co ona robiła lub co brała :pP

nasze tez podłapują jak mąz kociak powie lub ja kochanie i Zuza zwykle Kochanie woła
Roksi a to serio jak krwawienie jest to trza sie oszczędzać aa taniec brzucha na bank pomoże i z tego co kojarze chwilkę przed ciążą tam chodziłaś wiec mięsnie wyćwiczone szybko wróca na miejsce

ja mam dziś dzień na segregowanie układanie i porządki jednym słowem sterta prasowania czeka

reklama
mogę się skromnie pochwalić że brzuch mi wrócił na swoje miejsce:tak: teraz trzeba trochę mięśni wyciągnąć i będzie dobrze a położna psioczyła na pas poporodowy jak zobaczyła w tamtym tygodniu:confused2: za to biodra mogły by się zejść :confused2: :confused2:bom szeroka jak szafa;-)

Do góry