blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Roksi, a jaki masz ten pas?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Blu mam dokładnie taki APTEKA - PAS POPORODOWY PANI TERESA S + ćwiczenia (812699132) - Aukcje internetowe AllegroRoksi, a jaki masz ten pas?
hihi w dżinsy to ja ud nie mogę wcisnąćRoksi a psioczyła bo może ona po ciązy takiego pasa nie miała i zazdrościła że brzuch ci sie wcisnął na miejsce dzięki niemu
ponoc dobrym sposobem jest wciskać sie w dżinsy tez pomaga oczywiście dżinsy obcisłe
u nas tez tak niby jest ale nigdy w praktyceu nas zawsze te zdrowe są wcześniej, potem chore
a ja znalazłam szczepionkę, juhu....
Agatulka
Madzikm Maja waży 3620g czyli przytyła 300g pani doktor powiedziała że waga prawidłowa w piątek idziemy na usg bioderek zobaczymy jak jest z tą dysplazją oczywiście zostałam zalana informacjami szczepieniowymi następna wizyta w 6 tygodniu szczepimy
mamy problem z kupkami dla mnie to szok bo Natalka robiła kupkę po każdym karmieniu a Maja raz na 2 dni wczoraj tak się bida męczyła, prężyła i płakała że już poszedł czopek w ruch położna stwierdziła że mam za tłusty pokarm i nic z tym nie zrobię:-( na razie podaję małej przed karmieniem wodę przegotowaną, masuję brzuszek, robimy rowerek i śpimy na brzuszku
ja chodzę w tym pasie cały dzień a wieczorkiem jak już leżę w łóżku to napinam mięśnie wydaje mi się że ten pas fajnie działa na skórę nie jet taka luźna a i mięśnie podtrzymuje które nie wiotczeją po porodzie mięśnie są luźne i czekając do 6 tyg po porodzie ciężej im wrócić na swoje miejsce