reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Madzikm Maja jeździ w Mutsy Natalki:tak: a kryzys na razie jest chodź mam wrażenie że lżejszy:tak: niestety niedobra ze mnie matka:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: bo po piersi o 23 dokarmiam małą butlą i przesypia karmienie o 2 i budzi się o 5:tak: po prostu zmęczenie daje mi się we znaki:-( a dodatkowo jesteśmy zmuszeni zrezygnować z popołudniowej drzemki Natalki ponieważ wieczorem ciężko jej zasnąć:confused2: np dziś sapała popołudniu 2 godziny i od 20:30 do teraz jeszcze grasuje w pokoju:wściekła/y: kilka dni nie sypiała popoludniami i ładnie zasypiała wieczorem:tak:

reklama
roksi ja Ci to pisałam...
Pomęczycie sie parę dni i potem będzie już z górki. Najgorzej zimę przetrwać, a w lecie to juz nie żal bedzie jej nie spać w dzień, zobaczysz

Magda nie mam wyjścia:no: próbowałam córcie wybudzać po godzinie ale nie dość że ciężko ją dobudzić to jeszcze wstaje zła jak osa:szok: także jutro nie ma drzemki:no: przyznam szczerze że jak kładłyśmy się na drzemkę to ja godzinkę pospałam i jeszcze miałam godzinkę dla siebie:sorry: a teraz trzeba z przyjemności zrezygnować:confused2:

Ale tu ruch :-D

Któraś z was się pytała o imię - prawdopodobnie będzie Adaś :-)

Wczoraj babcia wróciła z sanatorium i przywiozła młodemu w prezencie sztuczną papugę, która powtarza co się do niej mówi i jeszcze drugą, która szczebiocze. Rany, jaki to hałas generuje :crazy:.

Karol wczoraj walnął tekstem do babci: "Ej, Mania..." :-D:-D:-D. Do mnie czasem mówi Fela, bo m mnie tak przezywa ;-)

Cześć :-)

Myślę, że to sprawa indywidualna. Ja też lubię jak Karol śpi w dzień, bo mogę się przekimać razem z nim i potem jestem w lepszej formie do wieczora :tak:

ja tez tak miałam sen musi być choć np w żłobku śpi a w domu już nie

Ale tu ruch :-D

Któraś z was się pytała o imię - prawdopodobnie będzie Adaś :-)

Wczoraj babcia wróciła z sanatorium i przywiozła młodemu w prezencie sztuczną papugę, która powtarza co się do niej mówi i jeszcze drugą, która szczebiocze. Rany, jaki to hałas generuje :crazy:.

Karol wczoraj walnął tekstem do babci: "Ej, Mania..." :-D:-D:-D. Do mnie czasem mówi Fela, bo m mnie tak przezywa ;-)

hehehe ale babcie załatwił tekstem a co babcia na to ???

ja dziś nerwowa bardzo ale urząd pracy załatwiony pozwolenie od lekarza tez załatwione wiec w sumie oki sprawy załatwione
teściowa była z maluchami bo chce je te 3 dni przetrzymać w domu by sie dokurowały ale nerwów mi narobiłą dzwoniąc kiedy będe wrócic nawet nie zdążyłam ale te tramwaje Krakowskie mnie wykończą chyba jednak te Trjmiejskie mi bardziej pasowały i powiem że lepsze połaczenia z dzielnicami były bo i pociąg i tramwaj oraz autobus
ale co tam ja chyba dobra Krakowianka nigdy nie będe bo chyba nie lubię tego miasta jakis uraz mam pewnie dlatego ze zdala od swoich :-:)-:)-(

Witam:tak:
zostawiałam dziś dziewczyny z mamą i poszłam na zakupy:-) normalnie aż odżyłam gdy wyszłam z domu:tak: przeciorałam się ostro po galerii wróciłam i nawet nie czuje zmęczenia po za bolącymi nogami;-)
N nie spała i w sumie to na zmęczoną nie wygląda:eek: zobaczymy jak będzie wieczorem:confused2:

Blu tzn Fela :-D:-D:-D kochany m:-D

reklama
Hej

dzisiaj do roboty buuu :eek:

odnosnie spania w dzien i przyjemnosci sadze tak jak Blu indywidualna sprawa :tak:

Blu - Adaś bardzo ladne imie :tak::-)

Do góry