reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Madzikm Maja jeździ w Mutsy Natalki:tak: a kryzys na razie jest chodź mam wrażenie że lżejszy:tak: niestety niedobra ze mnie matka:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: bo po piersi o 23 dokarmiam małą butlą i przesypia karmienie o 2 i budzi się o 5:tak: po prostu zmęczenie daje mi się we znaki:-( a dodatkowo jesteśmy zmuszeni zrezygnować z popołudniowej drzemki Natalki ponieważ wieczorem ciężko jej zasnąć:confused2: np dziś sapała popołudniu 2 godziny i od 20:30 do teraz jeszcze grasuje w pokoju:wściekła/y: kilka dni nie sypiała popoludniami i ładnie zasypiała wieczorem:tak:

reklama
roksi ja Ci to pisałam...
Pomęczycie sie parę dni i potem będzie już z górki. Najgorzej zimę przetrwać, a w lecie to juz nie żal bedzie jej nie spać w dzień, zobaczysz

Magda nie mam wyjścia:no: próbowałam córcie wybudzać po godzinie ale nie dość że ciężko ją dobudzić to jeszcze wstaje zła jak osa:szok: także jutro nie ma drzemki:no: przyznam szczerze że jak kładłyśmy się na drzemkę to ja godzinkę pospałam i jeszcze miałam godzinkę dla siebie:sorry: a teraz trzeba z przyjemności zrezygnować:confused2:

Ale tu ruch :-D

Któraś z was się pytała o imię - prawdopodobnie będzie Adaś :-)

Wczoraj babcia wróciła z sanatorium i przywiozła młodemu w prezencie sztuczną papugę, która powtarza co się do niej mówi i jeszcze drugą, która szczebiocze. Rany, jaki to hałas generuje :crazy:.

Karol wczoraj walnął tekstem do babci: "Ej, Mania..." :-D:-D:-D. Do mnie czasem mówi Fela, bo m mnie tak przezywa ;-)

Cześć :-)

Myślę, że to sprawa indywidualna. Ja też lubię jak Karol śpi w dzień, bo mogę się przekimać razem z nim i potem jestem w lepszej formie do wieczora :tak:

ja tez tak miałam sen musi być choć np w żłobku śpi a w domu już nie

Ale tu ruch :-D

Któraś z was się pytała o imię - prawdopodobnie będzie Adaś :-)

Wczoraj babcia wróciła z sanatorium i przywiozła młodemu w prezencie sztuczną papugę, która powtarza co się do niej mówi i jeszcze drugą, która szczebiocze. Rany, jaki to hałas generuje :crazy:.

Karol wczoraj walnął tekstem do babci: "Ej, Mania..." :-D:-D:-D. Do mnie czasem mówi Fela, bo m mnie tak przezywa ;-)

hehehe ale babcie załatwił tekstem a co babcia na to ???

ja dziś nerwowa bardzo ale urząd pracy załatwiony pozwolenie od lekarza tez załatwione wiec w sumie oki sprawy załatwione
teściowa była z maluchami bo chce je te 3 dni przetrzymać w domu by sie dokurowały ale nerwów mi narobiłą dzwoniąc kiedy będe wrócic nawet nie zdążyłam ale te tramwaje Krakowskie mnie wykończą chyba jednak te Trjmiejskie mi bardziej pasowały i powiem że lepsze połaczenia z dzielnicami były bo i pociąg i tramwaj oraz autobus
ale co tam ja chyba dobra Krakowianka nigdy nie będe bo chyba nie lubię tego miasta jakis uraz mam pewnie dlatego ze zdala od swoich :-:)-:)-(

Witam:tak:
zostawiałam dziś dziewczyny z mamą i poszłam na zakupy:-) normalnie aż odżyłam gdy wyszłam z domu:tak: przeciorałam się ostro po galerii wróciłam i nawet nie czuje zmęczenia po za bolącymi nogami;-)
N nie spała i w sumie to na zmęczoną nie wygląda:eek: zobaczymy jak będzie wieczorem:confused2:

Blu tzn Fela :-D:-D:-D kochany m:-D

reklama
Hej

dzisiaj do roboty buuu :eek:

odnosnie spania w dzien i przyjemnosci sadze tak jak Blu indywidualna sprawa :tak:

Blu - Adaś bardzo ladne imie :tak::-)

Do góry