reklama
magdajucha
mamunia Krzysiunia
cześć kobietki, my po ciężkiej nocce. Mały zbudził się o 1.30 i nie chciał spac, nawet mojej mamie nie dał się uśpić. W końcu jakoś usnął ok 3 nad ranem.
Blu sto latek!!
Blu sto latek!!
M
miloku
Gość
Blu 100 lat )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
kaskada
Marcowa mama 2007
Dzień dobry))
blu sto lat!! Sto lat!!!!'
magda oj to chyba coś wisi w powietrzu dzisiaj bo my też mieliśmy noc makabryczną. Oddzwyczajamy Michała od picia w nocy co dwie godziny ( jak był chory to mu dawałam pić bo się bałam odwodnienia no i się błyskawicznie przyzwyczaił.) On oczywiście poddać się nie zamierzał, my też, w efekcie czego mamy za sobą przespane łącznie jakieś 2 h w nocy.
miloku: współczuje, u nas też tak czasami bywa. Momentami mam naprawdę dość moich ukochanych dzieci.
Zaczęłam wreszcie chodzić na siłownie. I od razu się lepiej psychicznie poczułam. Chodzę wieczorem jak już chłopaków przejmuje M do usypiania. Normalnie się czuje jak nowonarodzona. Humor wrócił i w ogóle. Nie ma to jak zrobić czasem coś dla siebie)
blu sto lat!! Sto lat!!!!'
magda oj to chyba coś wisi w powietrzu dzisiaj bo my też mieliśmy noc makabryczną. Oddzwyczajamy Michała od picia w nocy co dwie godziny ( jak był chory to mu dawałam pić bo się bałam odwodnienia no i się błyskawicznie przyzwyczaił.) On oczywiście poddać się nie zamierzał, my też, w efekcie czego mamy za sobą przespane łącznie jakieś 2 h w nocy.
miloku: współczuje, u nas też tak czasami bywa. Momentami mam naprawdę dość moich ukochanych dzieci.
Zaczęłam wreszcie chodzić na siłownie. I od razu się lepiej psychicznie poczułam. Chodzę wieczorem jak już chłopaków przejmuje M do usypiania. Normalnie się czuje jak nowonarodzona. Humor wrócił i w ogóle. Nie ma to jak zrobić czasem coś dla siebie)
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Hello :-)
Dzięki za pamięć :-):-):-)
Dzięki za pamięć :-):-):-)
Ewelina z Bydgoszczy
Fanka BB :)
:-)100Lat BLUE:-)
reklama
magdajucha
mamunia Krzysiunia
kaskada u nas ta poprzednia noc skończyła się niewyspaniem całej rodzinki i dniem do bani, jeśli chodzi o sen, a także wymiotami Krzysia, bo ja poszłam do Kościoła a on był z babcią i dziadkiem... A wymiotował dlatego, że płakał za mną no i się doigrał... :-/