magdajucha
mamunia Krzysiunia
Cześć Ewelinka:-)
ten suwaczek to od rozwodu czas liczy hahahahaha ;-D
ten suwaczek to od rozwodu czas liczy hahahahaha ;-D
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ewelina tylko problem jest taki że w jednej piersi mam nawał a w drugiej miękko więc jak zaczynam więcej pić ta z nawałem robi się twarda i boli mnie:-( zobaczymy mam nadzieję że przetrwamy kryzys
Agatulka ty już obiadek masz a u mnie jeszcze wszystko w proszku
Magda fajny suwaczek;-):-)
ble pogoda do d... siedzimy w domu:-(
Hej!
roksi szkoda, że nici z rodzinnego spaceru, może jutro się uda pytałam jak Natalka organizuje sobie dzień jak siedzicie w domku? cierpliwa jest w stosunku do Mai?
a w sprawie piersi poradź się doradcy laktacyjnego bo będziesz miała coraz mniej pokarmu jak dajesz modyf.
magda jakoś zrozumiałam z Twoich postów, że nie miałaś męża...tak czy tak dobrze, że jesteś wolna;-)
miloku ale dziwne zwyczaje angielskie ja też bym pyszczyła
Zosia dziś mnie zagięła tekstem: "Królik nie może chodzić bo ma cipcię" o co chodzi?
nie rozwinęła tematu