reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Hello :-)

Ja mam dzisiaj audyt iso i już siedzę w pracy i nastawiam się psychicznie ;-)
Dobrze, że zaraz weekend...

U nas było podobnie jak u Miloku - kupa od dawna na nocnik, a sikanie dużo później. Generalnie jest ok, chociaż też czasem się zdarza mu popuścić siku. Za to w nocy się budzi i woła siku :tak:

reklama
Witam:tak:
już mi się humor poprawił od rana bo zostało 6 kg do zgubienia:tak: i brzuch się wsysa ładnie:tak: dobrze że noszę pas poporodowy cały dzień:tak: a położna mówiła że on rozleniwia mięśnie i lepiej poczekać 6 tygodni i poćwiczyć:szok: obawiam się że po 6tyg nie dało by się nic z brzuchem zrobić:no:

tak sobie wczoraj myślałam że to posikiwanie zaczęło się od akcji kiedy młoda powiedziała że boli ją jak sika:szok: poszliśmy do lekarza i pani doktor stwierdziła że to nie zapalenie pęcherza tylko jakaś bakteria dostaliśmy leki i zrobiliśmy badanie i na drugi dzień było po wszystkim

Magda tylko boję się że w pampersach uwsteczni się i w ogóle nie będzie sygnalizowała siku:eek: kurcze tak było super przez dwa miesiące wołała wzorowo:tak:

masz racje to może byc wsteczne u mnie jak synek sie urodził Zuza nagle chciała jak bobasek nosic pampersa ale przyłozyłam jej tego najmniejsego i był bardzo za mały wiec powiedziałam ze to dla niemowlaków i się udało
w ogóle z Zuza to nie bylo z sikaniem i kupką problemów
za to z Maksem dopiero sie ułożyło uff i sika nie posikując sie często robi siku bo dużo pije a kupka robi zwykle o stałej porze popołudniu

Witam:tak:
już mi się humor poprawił od rana bo zostało 6 kg do zgubienia:tak: i brzuch się wsysa ładnie:tak: dobrze że noszę pas poporodowy cały dzień:tak: a położna mówiła że on rozleniwia mięśnie i lepiej poczekać 6 tygodni i poćwiczyć:szok: obawiam się że po 6tyg nie dało by się nic z brzuchem zrobić:no:

tak sobie wczoraj myślałam że to posikiwanie zaczęło się od akcji kiedy młoda powiedziała że boli ją jak sika:szok: poszliśmy do lekarza i pani doktor stwierdziła że to nie zapalenie pęcherza tylko jakaś bakteria dostaliśmy leki i zrobiliśmy badanie i na drugi dzień było po wszystkim

to gratulacje a co do pasa bardzo dobrze że nie posłuchałas połoznej im szybciej tym lepiej ja żałuje że go nie miałam po 2 ciązy efekty sa :zawstydzona/y:
oby problemy z posikiwaniem młodej sie naprawiły

Bluu tak dobrze że juz prawie weekend

badania zrobione w poniedziałek wyniki i do lekarza medycyny pracy i na 12.11 sie wyrobiłam
spotkałam w tej przychodni bo tam nas kierowali 3 laski które będą ze mną pracować sumpatyczne :-D
spacerkiem wróciłam chyba trzeba było mi tego do 15 am wolne

cześć kobietki
roksi no nie wiem co Ci poradzić :-(
u nas dzis piękna pogoda, zaraz jak młody wróci od fryzjera to idę po recepty i na spacerek ;-))
żeby cała zima taka była hahahahhahaha

dzien dobry
dzisiaj przygotuwujemy prezentacje na zajecie wiec nie mam za duzo czasu

mlody lepiej sie juz czuje ,ale podjelam decyzje ze do przedskzola tego juz nei wraca
to juz 3 raz siedzial zasilany na zimnej podlodze ,przy otwartych drzwiach ,sroro one nie potrafia sobei z tym poradzic zostaje jeszcze w domu
od 3 last ma 12 godzin darmowych wiec pujdzie do prywatnego na te 12 godzin

mieszkanko ogarnięte
obiad uszykowany
chciałam wstawic pranie ale tylko na płukanie bo wczoraj nie powiesiłam wiec trza było je odświeżyć i kurcze coś sie chyba porobiło pralce bo zachałasowała jak bym prała metalowe urządzenia i ze strachu wyłączyłam :szok::szok:
mus czekać na męża jak wróci ważne że woda nie wylewa sie

u nas też pogoda względna choć lekki mrozik czuć ale słonko też widać

pogoda dziś super:tak: Maja werandowała się na balkonie tylko mojego starszaka mi szkoda bo siedziała w domu:-( ale moja mama od przyszłego tygodnia ma drugą zmianę wiec będzie do południa przyjeżdżać i zabierać Nati na spacer:tak:

jutro jak będzie pogoda planuje spacer rodzinny:tak:

reklama
hej!

ewela co taka nie w sosie?

roksi ale sielanka u Was:-) żadnych ryków stereo? zazdrości i chęci rozdwojenia z Twojej strony? co Nati robi przez cały dzień?
Wysyłam m do IKEI koło Ciebie:tak: bo w Krakowie nie ma wielu rzeczy mi potrzebnych.

miloku[/B o co dokładnie chodzi z tym przedszkolem? nie jesteś zadowolona?

Mąż na Śląsku, wróci w nocy a ja wychodzę rano, zobaczymy się jutro po południu:confused:

Do góry