reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Witam:tak:
N przyszła ok 5 godz. a ja karmiłam Majkę i oczywiście czekała aż skończymy i dopiero zasnęła:szok:

mnie kręgosłup bolał pierwszego dnia jak wróciłam do domu ale to pewnie przez to długie leżenie w szpitalu;-)

miloku a jak tam pożegnania przedszkolne:confused: lepiej już:confused:

roksi juz jest niebo lepiej w zasadzie rewelacyjnie nie dziekuje zeby nei zapeszyc :)))))))))))))))))))

magda bede musiala ale na lekarzy nigdy nie mam czasu :(
dam sobie jeszcze trochce czasu i licze na to ,ze samo przejdzie :)

mam ochote sie farbnac na czarno ????hmmmm

miloku też liczyłam że samo przejdzie, ale niestety z dnia na dzień bylo gorzej niestety.
My już po spacerku, u nas śliczna pogoda, cieplutko, choć czasem zawieje wiatr

A dziękuję, nieźle. Poza tym, że mi ten kręgosłup dokucza.

Kiedy tą Bonarkę otwierają?

Jutro do roboty idę :wściekła/y:

jakoś po 21 listopada z moich informacji
jak sobie wspomnę te bóle kręgosłupa wrrrr wspólczuje i dużo sił życzę oraz spokoju w pracy

już się melduję u siebie w domku.... Tuśka padła jak zabita, bo pojechaliśmy do rodziny m i było 10 dzieciaków, wiec miała z kim biegać.....mnie m kazał się kłaść pod kołderkę bo ledwo co gadam i gorączkę mam, ale jutro do pracy lece, żeby nie pomysleli że ściemniam ze zwolnieniem.....

Roksi....ja się nie dziwie z takiego prezentu, bo w końcu spisałas się na medal :)

Blu oby ci kręgosłup przestał dokuczać .....
jak zdrówko ???

ale się dziś dziwnie czułam nie będąc na cmentarzu:eek: jakby w ogóle nie było święta zmarłych:szok:

blu też cierpiałam z powodu kręgosłupa we znaki dała mi się też kość ogonowa:sorry2:

powiem wam że jedzonko z tego sprzęciku super:tak: robiliśmy łososia, fasolkę i marchewkę i wyszło pyszne:tak: i dietetycznie;-) tylko zmywania dużo:dry:

kurczę zazdroszczę takiej maszyny ja mus na dietkę przejśc to by sie przydała
po porodzie jak jadłam tylko gotowane to pomogło ale ile można jeśc to samo

Witam wieczorkiem, u nas dziś pięknie jesiennie,byliśmy 3 godz na spacerze na cmentarzu, Ignaś najbardziej zafascynowany byl zgadywaniem kolorów chryzantem i zniczy :-)a w pewnym momencie mówi tak: patrzcie pan Jezus nie ma skarpetków! :-) a w drodze powrotnej nam zasnął i m go niósł! Teraz jeszcze broi

wow ale spacerek
ale synek pomysłowy :-D:-D:-D

ja dzis spędziłam pół dnia w urzędzie pracy w 3 kolejkach stałam wpierw do samej informacji gdzie dostałam tylko karte do wypełnienia
potem z ta karta do 2 kolejki tak sporo czasuuu bo to wpisywanie do komputera jest i sprawdzają czy wsio oki i dokumenty kserują
a 3 kolejka to oferty pracy bo te na tablicy to z wakacjii jeszcze były

nie trafiło mi nic specjalnego ale zaa daleko albo Ukraina ostatnio bardzo dużo ogłoszeń na Ukrainę jest
teraz wysłaąłm chyba kolejne 3 CV
jutro kontrola dzieci u lekarza a środa spotkanie do sklepu Deichman

W pracy oczywiście sajgon, różne rzeczy czekały na mnie aż wrócę, a teraz są potrzebne na wczoraj :wściekła/y:. W dodatku wizja premii się oddala, bo wyniki kiepskie w tym roku :-(

Agatulk
a, na Ukrainę lepiej nie jedź ;-)

Monika, ale chyba nie w tym marcu co my :-D

a no moja maja jest trasznie do mnie podobna z charakterku czyli juz sobie współczuje:)))jak narazie to zajmuje sie malutka ale od grudnia jestem zmuszona wrócic do pracy( z czego sie ciesze)jak sami widzicie na zdjeciu majka jest szczuplutka..tylko troszke wysoka:)))marudzi mi teraz bo jest spiaca i ida jej chyba nowe zeby,,,,bo jak narazie ma dwa na dole:))pozdrowionka

reklama
Do góry