reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Witam:tak:
N przyszła ok 5 godz. a ja karmiłam Majkę i oczywiście czekała aż skończymy i dopiero zasnęła:szok:

mnie kręgosłup bolał pierwszego dnia jak wróciłam do domu ale to pewnie przez to długie leżenie w szpitalu;-)

miloku a jak tam pożegnania przedszkolne:confused: lepiej już:confused:

roksi juz jest niebo lepiej w zasadzie rewelacyjnie nie dziekuje zeby nei zapeszyc :)))))))))))))))))))

magda bede musiala ale na lekarzy nigdy nie mam czasu :(
dam sobie jeszcze trochce czasu i licze na to ,ze samo przejdzie :)

mam ochote sie farbnac na czarno ????hmmmm

miloku też liczyłam że samo przejdzie, ale niestety z dnia na dzień bylo gorzej niestety.
My już po spacerku, u nas śliczna pogoda, cieplutko, choć czasem zawieje wiatr

A dziękuję, nieźle. Poza tym, że mi ten kręgosłup dokucza.

Kiedy tą Bonarkę otwierają?

Jutro do roboty idę :wściekła/y:

jakoś po 21 listopada z moich informacji
jak sobie wspomnę te bóle kręgosłupa wrrrr wspólczuje i dużo sił życzę oraz spokoju w pracy

już się melduję u siebie w domku.... Tuśka padła jak zabita, bo pojechaliśmy do rodziny m i było 10 dzieciaków, wiec miała z kim biegać.....mnie m kazał się kłaść pod kołderkę bo ledwo co gadam i gorączkę mam, ale jutro do pracy lece, żeby nie pomysleli że ściemniam ze zwolnieniem.....

Roksi....ja się nie dziwie z takiego prezentu, bo w końcu spisałas się na medal :)

Blu oby ci kręgosłup przestał dokuczać .....
jak zdrówko ???

ale się dziś dziwnie czułam nie będąc na cmentarzu:eek: jakby w ogóle nie było święta zmarłych:szok:

blu też cierpiałam z powodu kręgosłupa we znaki dała mi się też kość ogonowa:sorry2:

powiem wam że jedzonko z tego sprzęciku super:tak: robiliśmy łososia, fasolkę i marchewkę i wyszło pyszne:tak: i dietetycznie;-) tylko zmywania dużo:dry:

kurczę zazdroszczę takiej maszyny ja mus na dietkę przejśc to by sie przydała
po porodzie jak jadłam tylko gotowane to pomogło ale ile można jeśc to samo

Witam wieczorkiem, u nas dziś pięknie jesiennie,byliśmy 3 godz na spacerze na cmentarzu, Ignaś najbardziej zafascynowany byl zgadywaniem kolorów chryzantem i zniczy :-)a w pewnym momencie mówi tak: patrzcie pan Jezus nie ma skarpetków! :-) a w drodze powrotnej nam zasnął i m go niósł! Teraz jeszcze broi

wow ale spacerek
ale synek pomysłowy :-D:-D:-D

ja dzis spędziłam pół dnia w urzędzie pracy w 3 kolejkach stałam wpierw do samej informacji gdzie dostałam tylko karte do wypełnienia
potem z ta karta do 2 kolejki tak sporo czasuuu bo to wpisywanie do komputera jest i sprawdzają czy wsio oki i dokumenty kserują
a 3 kolejka to oferty pracy bo te na tablicy to z wakacjii jeszcze były

nie trafiło mi nic specjalnego ale zaa daleko albo Ukraina ostatnio bardzo dużo ogłoszeń na Ukrainę jest
teraz wysłaąłm chyba kolejne 3 CV
jutro kontrola dzieci u lekarza a środa spotkanie do sklepu Deichman

W pracy oczywiście sajgon, różne rzeczy czekały na mnie aż wrócę, a teraz są potrzebne na wczoraj :wściekła/y:. W dodatku wizja premii się oddala, bo wyniki kiepskie w tym roku :-(

Agatulk
a, na Ukrainę lepiej nie jedź ;-)

Monika, ale chyba nie w tym marcu co my :-D

a no moja maja jest trasznie do mnie podobna z charakterku czyli juz sobie współczuje:)))jak narazie to zajmuje sie malutka ale od grudnia jestem zmuszona wrócic do pracy( z czego sie ciesze)jak sami widzicie na zdjeciu majka jest szczuplutka..tylko troszke wysoka:)))marudzi mi teraz bo jest spiaca i ida jej chyba nowe zeby,,,,bo jak narazie ma dwa na dole:))pozdrowionka

reklama
Do góry