reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

roksi napewno mexzus nie myslal o tobie zle , pewnei bardziej o zdrowszych warzywkach dla swoich coreczek :)

agatulka wszystkiego naj naj ,spoznione ale szczere :))))))))))))))))

ja tez chcialam 3 ,ale juz mi sie odmienilo i narazie nei przeszlo

moje chlopaki zaczynaja wariowac heheh
zaczynaja sioe klotnie i bujki
no prawdziwe chlopy hehehe
moja ciocia ma 2 chlopakow i mowi ze jak oni sie leja to ona sie nie miesza bo jeszcze jej by sie oberwalo .. wo Boziu :sorry:
Gabriel zaczal chodzic , myslalam ,ze bedzie lzej ,ale ...narazie nie

wczpraj bylismy na imprezie haloweenowej ,swietna imprezka do 20 co prawda ,ale dzieciaki padly jak kawki heheheh

milego dnia kobitki :)))

reklama
Miloku dziękuje :))

ja też miałam czas chęci na 3 dziecko ale również przeszło :-)
na razie praca musi być choc przy 2 pokojach 3 dzieci niewyobrażam sobie zcisk jest teraz a przy małym to juz całkiem ale nie mów nigdy

fajne te wasze imprezy haloweenowe

u nas po obiedzie rodzinnej ale mi obrus ubrudzili heheh ale co to za obiad bez szkód
mąż pojechał z nimi na cmentarz a ja z bąkami siedzę

już się melduję u siebie w domku.... Tuśka padła jak zabita, bo pojechaliśmy do rodziny m i było 10 dzieciaków, wiec miała z kim biegać.....mnie m kazał się kłaść pod kołderkę bo ledwo co gadam i gorączkę mam, ale jutro do pracy lece, żeby nie pomysleli że ściemniam ze zwolnieniem.....

Roksi....ja się nie dziwie z takiego prezentu, bo w końcu spisałas się na medal :)

Blu oby ci kręgosłup przestał dokuczać .....

czesc kobietki
roksi ja myślę, że to dla zdrowia prezencik ;)
my niedsawno wróciliśmy. Mały pospał w aucie, ciekawe o której pójdzie sapać... no i plany moje przez tą drzemkę mi popsuł :/

ale się dziś dziwnie czułam nie będąc na cmentarzu:eek: jakby w ogóle nie było święta zmarłych:szok:

blu też cierpiałam z powodu kręgosłupa we znaki dała mi się też kość ogonowa:sorry2:

powiem wam że jedzonko z tego sprzęciku super:tak: robiliśmy łososia, fasolkę i marchewkę i wyszło pyszne:tak: i dietetycznie;-) tylko zmywania dużo:dry:

hej

my tez wróciliśmy do domku:tak:, mały przespał drogę i teraz ma kłopot z zaśnieciem:eek:

Roksi fajnie że jesteście;-):-)

Sandi a wy co dziś robiliście:confused:

Kasia zdrówka:-)

Blu ciężko jutro będzie:sorry2:

Magda a co planowałaś na wieczór;-)

Agatulka powodzenia w poszukiwaniach:tak:

Witam wieczorkiem, u nas dziś pięknie jesiennie,byliśmy 3 godz na spacerze na cmentarzu, Ignaś najbardziej zafascynowany byl zgadywaniem kolorów chryzantem i zniczy :-)a w pewnym momencie mówi tak: patrzcie pan Jezus nie ma skarpetków! :-) a w drodze powrotnej nam zasnął i m go niósł! Teraz jeszcze broi

reklama
roksi mnie kosc ogonowa nadal strsznie boli
siedzenie na tylko to tylko 20 minut i dziekujemy :(((((((((((((

nie mam juz dzisija sily
chlopaki w koncu zasneli
tzna tristano zasnal odrazu ale garbielos ... juz mi rece opadaja od noszenie i bujania i kregoslup od iegania za nim
zmykam do wyrka

Do góry