reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

roksi napewno mexzus nie myslal o tobie zle , pewnei bardziej o zdrowszych warzywkach dla swoich coreczek :)

agatulka wszystkiego naj naj ,spoznione ale szczere :))))))))))))))))

ja tez chcialam 3 ,ale juz mi sie odmienilo i narazie nei przeszlo

moje chlopaki zaczynaja wariowac heheh
zaczynaja sioe klotnie i bujki
no prawdziwe chlopy hehehe
moja ciocia ma 2 chlopakow i mowi ze jak oni sie leja to ona sie nie miesza bo jeszcze jej by sie oberwalo .. wo Boziu :sorry:
Gabriel zaczal chodzic , myslalam ,ze bedzie lzej ,ale ...narazie nie

wczpraj bylismy na imprezie haloweenowej ,swietna imprezka do 20 co prawda ,ale dzieciaki padly jak kawki heheheh

milego dnia kobitki :)))

reklama
Miloku dziękuje :))

ja też miałam czas chęci na 3 dziecko ale również przeszło :-)
na razie praca musi być choc przy 2 pokojach 3 dzieci niewyobrażam sobie zcisk jest teraz a przy małym to juz całkiem ale nie mów nigdy

fajne te wasze imprezy haloweenowe

u nas po obiedzie rodzinnej ale mi obrus ubrudzili heheh ale co to za obiad bez szkód
mąż pojechał z nimi na cmentarz a ja z bąkami siedzę

już się melduję u siebie w domku.... Tuśka padła jak zabita, bo pojechaliśmy do rodziny m i było 10 dzieciaków, wiec miała z kim biegać.....mnie m kazał się kłaść pod kołderkę bo ledwo co gadam i gorączkę mam, ale jutro do pracy lece, żeby nie pomysleli że ściemniam ze zwolnieniem.....

Roksi....ja się nie dziwie z takiego prezentu, bo w końcu spisałas się na medal :)

Blu oby ci kręgosłup przestał dokuczać .....

czesc kobietki
roksi ja myślę, że to dla zdrowia prezencik ;)
my niedsawno wróciliśmy. Mały pospał w aucie, ciekawe o której pójdzie sapać... no i plany moje przez tą drzemkę mi popsuł :/

ale się dziś dziwnie czułam nie będąc na cmentarzu:eek: jakby w ogóle nie było święta zmarłych:szok:

blu też cierpiałam z powodu kręgosłupa we znaki dała mi się też kość ogonowa:sorry2:

powiem wam że jedzonko z tego sprzęciku super:tak: robiliśmy łososia, fasolkę i marchewkę i wyszło pyszne:tak: i dietetycznie;-) tylko zmywania dużo:dry:

hej

my tez wróciliśmy do domku:tak:, mały przespał drogę i teraz ma kłopot z zaśnieciem:eek:

Roksi fajnie że jesteście;-):-)

Sandi a wy co dziś robiliście:confused:

Kasia zdrówka:-)

Blu ciężko jutro będzie:sorry2:

Magda a co planowałaś na wieczór;-)

Agatulka powodzenia w poszukiwaniach:tak:

Witam wieczorkiem, u nas dziś pięknie jesiennie,byliśmy 3 godz na spacerze na cmentarzu, Ignaś najbardziej zafascynowany byl zgadywaniem kolorów chryzantem i zniczy :-)a w pewnym momencie mówi tak: patrzcie pan Jezus nie ma skarpetków! :-) a w drodze powrotnej nam zasnął i m go niósł! Teraz jeszcze broi

reklama
roksi mnie kosc ogonowa nadal strsznie boli
siedzenie na tylko to tylko 20 minut i dziekujemy :(((((((((((((

nie mam juz dzisija sily
chlopaki w koncu zasneli
tzna tristano zasnal odrazu ale garbielos ... juz mi rece opadaja od noszenie i bujania i kregoslup od iegania za nim
zmykam do wyrka

Do góry