reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Roksi Maja jest śliczniutka, oby Wam się zdrowo chowała :-):-):-) a co do twojego porodu to niezła jesteś....po godzinie już fruwać po oddziale:-):-) no to teraz N będzie ci "pomagać" jako starsza siostra

jak przeczytałam tego twojego posta i zobaczyłam zdjęcie takiego malucha to aż chce się mieć drugie już swoje:sorry2::sorry2:ale jeszcze troche trzeba poczekać....

no to teraz która marcówka następna??

Blu moja Tuśka zasypia z nami w dużym pokoju i to jest najczęściej takie szybkie zaśniecie że :szok: czasami też u siebie ale rzadzej...mówi tylko że jest śpiąca, ja jej mówię dobranoc, pchły na noc i mała zamyka oczka;-);-)i tak samo jest w południe

mnie tak od wczoraj gardło napitala że nie moge wyrobić....dzisiaj przy wolnej sobocie obudziłam sie o 5:30 :szok::szok:dzisiaj napiety dzień to wieczorem pewnie wlezę....bo obskoczymy moją rodzinke na cmentarzach, basen, i do teściów jedziemy....uwielbiam to:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

hej:-)
m i dziewczyny jeszcze śpią:szok: o 5 przyszła N do nas i jak tylko Maja zakwiliła to N klepała mnie żebym się obudziła:-D noc minęła spokojnie tylko mam nawał pokarmu w jednym cycku a drugi miękki:szok:

Blu Twój suwak też szaleje:szok: czas leci:szok:

hej kobitki u nas znowu urwanie glowy
sesja i zabki :(
normalnie padam
mlody ma jzu 3 zeby i jeszcze mu ida gorne
spac nei daje
pol nocy nie spi i budzi sie kolo 5 i juz z placzem , potem on w dzienodsypia ( tak jak teraz ) a ja juz nei moge :(
i jeszcze te egzaminy i prace
studjowac mi sie jeszcze zachcialo :(

roksi fajnei ,ze wkoncu Was wypuscili Maja jest sliczna
w dzien kiedy Ty tez urodzilas to jeszcze 2 moje koleznaki urodzily i tez dziewczynki i jedna tez Maja a druga Kaja bo Maje juz maja hehhe
sliczne imie i przynajmiej nei bede miala problemow z zapamietaniem bo wszedzie teraz Maje sie rodza :))))))))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry