reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Roksi, to chyba znak że godzina "0" już blisko:tak::-D,
jak ten czas szybko leci, a mnie teraz jeszcze szybciej:szok:,
czekam kiedy popadnę w "pracową" rutynę, to będzie lepiej;-)

wrzuciłam fotki jesienne;-):tak:

DZień dobry:)

Oj roksi.. no to już za chwileczkę, już za momencik...

U nas za oknem dalej PASKUDNIE. Ja chcę złotej polskiej jesieni. O tej porze zazwyczaj jest najpiekniejszy czas w parku- czerwono-żółto. Chciałam zdjęcia porobić a tu taka pogoda. PAmiętam,że w zeszłym roku , jak rodziłam Michała to było ładnie. Momentami było tak ciepło,żeśmy w szpitalu okna na ościerz otwierały, żeby wietrzyć. No i pod koniec października jeszcze w polarku na spacer z młodymi chodziłam. Ech...

Moje chłopaki do zimy przygotowani. A ja niespecjalnie niestety. Butów nie mam, kurtki porządnej nie mam. A w tą co mam to się niestety nie mieszczę. Schudnąć trza. No cóż..

Dzień Dobry:tak:
młoda przyszła do nas o 7 a tu za oknem szarówka wręcz ciemno:szok:

Kaskada ja wciąż na rozdrożu z jednej strony już bym chciała a z drugiej strach:confused2: jedno jest pewne nie chce przenosić:sorry:

Sadi co tam u Was:confused:

dziś przyjdzie mój ekspres:-p już nie mogę doczekać się porządnej kawy bo ta rozpuszczalna to taka zalewajka:sorry::sorry:

reklama
u mnie dziś 5 stopni:szok: otworzyłam okno w kuchni żeby wywietrzyć a N otworzyła szafkę i zasłonił się frontem i mówi "mama zimno":-D

Blu kiedy idziesz leniuchować:confused:

Do góry