reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Roksi, to chyba znak że godzina "0" już blisko:tak::-D,
jak ten czas szybko leci, a mnie teraz jeszcze szybciej:szok:,
czekam kiedy popadnę w "pracową" rutynę, to będzie lepiej;-)

wrzuciłam fotki jesienne;-):tak:

DZień dobry:)

Oj roksi.. no to już za chwileczkę, już za momencik...

U nas za oknem dalej PASKUDNIE. Ja chcę złotej polskiej jesieni. O tej porze zazwyczaj jest najpiekniejszy czas w parku- czerwono-żółto. Chciałam zdjęcia porobić a tu taka pogoda. PAmiętam,że w zeszłym roku , jak rodziłam Michała to było ładnie. Momentami było tak ciepło,żeśmy w szpitalu okna na ościerz otwierały, żeby wietrzyć. No i pod koniec października jeszcze w polarku na spacer z młodymi chodziłam. Ech...

Moje chłopaki do zimy przygotowani. A ja niespecjalnie niestety. Butów nie mam, kurtki porządnej nie mam. A w tą co mam to się niestety nie mieszczę. Schudnąć trza. No cóż..

Dzień Dobry:tak:
młoda przyszła do nas o 7 a tu za oknem szarówka wręcz ciemno:szok:

Kaskada ja wciąż na rozdrożu z jednej strony już bym chciała a z drugiej strach:confused2: jedno jest pewne nie chce przenosić:sorry:

Sadi co tam u Was:confused:

dziś przyjdzie mój ekspres:-p już nie mogę doczekać się porządnej kawy bo ta rozpuszczalna to taka zalewajka:sorry::sorry:

reklama
u mnie dziś 5 stopni:szok: otworzyłam okno w kuchni żeby wywietrzyć a N otworzyła szafkę i zasłonił się frontem i mówi "mama zimno":-D

Blu kiedy idziesz leniuchować:confused:

Do góry