reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

wpadam sprawdzic , czy roksi jest
jest to zmykam
glowa mi peka , w chacie syf
ale za to zakupy byly bardzo udane :)))
milej nocki dziewczyny
jutro jak grzeczna uczennica zmykam do szkoly :)))

reklama
Ewelina dopiero jutro jest dzień nauczyciela.
A pospałam, u mnie rzadko sie zdarza, żebyt tak długo spać i o dziwo głowa mnie nie bolała jak wstałam, a poszłam o 1 spac w sumie, bo z kolegą jeszcze pisałam eski...

Ewelinka sto lat!!

Witajcie

Odzywam się bo mnie z szeregów jeszcze wypiszecie ;-).

Ewelina wszystkiego dobrego z okazji urodzin :tak:!

Roksi kobieto Ty juz prawie u mety jestes!!!:szok::-) Ale to minęło!

Jak widzę u Was tez sie pogoda zepsuła ale to chyba w całej Polsce. Jutro ma śnieg padać a odczuwalana temperatura nawet -14C :szok:. Pewnie będzie nieźle wiało...

Coś nam się ekipa wykrusza na bb .... szkoda...
Przyznaję się bez bicia, że ostatnio nie mam jakoś czasu i weny żeby sie udzielać ale staram się wpadać co jakiś czas i czytać co sie dzieje bo potem ciężko nadążyc.

Pisałyście swego czasu co dajecie dzieciom profilkatycznie w tym okresiie jesiennym. Ja kupilam tran o smaku cytrynowym (nei wiedzialam, ze sa smakowe) i M bez problemu go łyka. Ale on generalnie wszsytko je bez problemu, szczególnie słodycze (i kulki cisu ;-)).

Pomału się ewakuuję bo mnie gardło boli i głowa i w ogóle jakoś do kitu się czuję. Mam nadzieję, że na M się nie przerzuci.

Aaaa bo zapomniałam wcześniej napisać, że fajnie że się nam Pooka odnalazła , córka marnotrawna:-)

A i jeszcze muszę się pochwalic - Mati już (odpukać) od jakiegoś czasu nei uzywa pieluchy ( W KOŃCU!! bo myslalam, ze nie doczekam). Na noc mu jeszcze zakładamy ale rano zwykle sucha jest. Tak że może po prostu dojrzał do odpieluchowania :).

Roksi a to juz testujesz ekpresik :)?? A tak przy okazji jaką kawę kupujecie?

Ostatnia edycja:
dziękuję bardzo:tak::tak::tak:

magda, a jutro jest chyba dzień wolny w szkole;-), więc dzisiaj świetują, bynajmniej tak było za moich czasów szkolnych, ale to było dawno temu:-D:szok::-D

roksi caffe late mówisz:cool2:, ale wypasior:szok::-D

a mój As jeszcze walczy w łóżku, nawet nie zaglądam, bo będzie koniec ze spaniem na dobre:cool:

my na spacerku nie byliśmy od niedzieli bo u nas tak wieje... jutro muszę już wyjść, bo dostanę kota... no i poza tym trzeba iść zakupić szczepionkę dla młodego w aptece...

Dzień Dobry:tak:
ale pogoda:szok: u nas zaczął sypać śnieg ale roztapia się

Roksi a to juz testujesz ekpresik :)?? A tak przy okazji jaką kawę kupujecie?
Debiutantko właśnie wczoraj wieczorkiem szukałam w necie cos o kawach ziarnistych i w sumie to nie wiem która najlepsza chyba będę testować:tak: na razie kupiłam Sati więc żadna rewelacja ale w Makro widziałam duży wybór kaw ziarnistych:tak:

a mój As jeszcze walczy w łóżku, nawet nie zaglądam, bo będzie koniec ze spaniem na dobre:cool:
Ewelina ja wczoraj o 22:10 wchodzę przykryć młodą a ta siedzi na dywanie i puzzle układa:szok: oczy już się kleją ale twardo twierdzi że nie idzie spać:confused2:

Hello :-)

Blu pewnie jak ma być grubo to warto wytrzymać;-) w sumie listopad, w grudniu jest trochę tych dni wolnych:tak: skubniesz premię i na zwolnienie:-p
Dokładnie taki mam plan - w styczniu idę na zwolnienie :tak:

blu lekarze chętnie dają zwolnienia ciężarnym:tak:
Chyba nie wszyscy :no: Ten podobno daje, ale z drugiej strony nie chodzę do niego prywatnie, tylko do Luxmedu, a zawsze prywatne pacjentki są lepiej traktowane ;-) Ale myślę, że da :tak:

my na spacerku nie byliśmy od niedzieli bo u nas tak wieje... jutro muszę już wyjść, bo dostanę kota... no i poza tym trzeba iść zakupić szczepionkę dla młodego w aptece...
Na co szczepisz? Na grypę?
Ja się dowiadywałam u lekarki i mi powiedziała, że ta szczepionka dla dzieci za 25 zł jest raczej niedostępna i szczepi się szczepionką dla dorosłych i za pierwszym razem trzeba podać 2 dawki w jakimś tam odstępie. Też tak macie?

Ewelinka, 100 lat!

reklama
Do góry