reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

wpadam sprawdzic , czy roksi jest
jest to zmykam
glowa mi peka , w chacie syf
ale za to zakupy byly bardzo udane :)))
milej nocki dziewczyny
jutro jak grzeczna uczennica zmykam do szkoly :)))

reklama
Ewelina dopiero jutro jest dzień nauczyciela.
A pospałam, u mnie rzadko sie zdarza, żebyt tak długo spać i o dziwo głowa mnie nie bolała jak wstałam, a poszłam o 1 spac w sumie, bo z kolegą jeszcze pisałam eski...

Ewelinka sto lat!!

Witajcie

Odzywam się bo mnie z szeregów jeszcze wypiszecie ;-).

Ewelina wszystkiego dobrego z okazji urodzin :tak:!

Roksi kobieto Ty juz prawie u mety jestes!!!:szok::-) Ale to minęło!

Jak widzę u Was tez sie pogoda zepsuła ale to chyba w całej Polsce. Jutro ma śnieg padać a odczuwalana temperatura nawet -14C :szok:. Pewnie będzie nieźle wiało...

Coś nam się ekipa wykrusza na bb .... szkoda...
Przyznaję się bez bicia, że ostatnio nie mam jakoś czasu i weny żeby sie udzielać ale staram się wpadać co jakiś czas i czytać co sie dzieje bo potem ciężko nadążyc.

Pisałyście swego czasu co dajecie dzieciom profilkatycznie w tym okresiie jesiennym. Ja kupilam tran o smaku cytrynowym (nei wiedzialam, ze sa smakowe) i M bez problemu go łyka. Ale on generalnie wszsytko je bez problemu, szczególnie słodycze (i kulki cisu ;-)).

Pomału się ewakuuję bo mnie gardło boli i głowa i w ogóle jakoś do kitu się czuję. Mam nadzieję, że na M się nie przerzuci.

Aaaa bo zapomniałam wcześniej napisać, że fajnie że się nam Pooka odnalazła , córka marnotrawna:-)

A i jeszcze muszę się pochwalic - Mati już (odpukać) od jakiegoś czasu nei uzywa pieluchy ( W KOŃCU!! bo myslalam, ze nie doczekam). Na noc mu jeszcze zakładamy ale rano zwykle sucha jest. Tak że może po prostu dojrzał do odpieluchowania :).

Roksi a to juz testujesz ekpresik :)?? A tak przy okazji jaką kawę kupujecie?

Ostatnia edycja:
dziękuję bardzo:tak::tak::tak:

magda, a jutro jest chyba dzień wolny w szkole;-), więc dzisiaj świetują, bynajmniej tak było za moich czasów szkolnych, ale to było dawno temu:-D:szok::-D

roksi caffe late mówisz:cool2:, ale wypasior:szok::-D

a mój As jeszcze walczy w łóżku, nawet nie zaglądam, bo będzie koniec ze spaniem na dobre:cool:

my na spacerku nie byliśmy od niedzieli bo u nas tak wieje... jutro muszę już wyjść, bo dostanę kota... no i poza tym trzeba iść zakupić szczepionkę dla młodego w aptece...

Dzień Dobry:tak:
ale pogoda:szok: u nas zaczął sypać śnieg ale roztapia się

Roksi a to juz testujesz ekpresik :)?? A tak przy okazji jaką kawę kupujecie?
Debiutantko właśnie wczoraj wieczorkiem szukałam w necie cos o kawach ziarnistych i w sumie to nie wiem która najlepsza chyba będę testować:tak: na razie kupiłam Sati więc żadna rewelacja ale w Makro widziałam duży wybór kaw ziarnistych:tak:

a mój As jeszcze walczy w łóżku, nawet nie zaglądam, bo będzie koniec ze spaniem na dobre:cool:
Ewelina ja wczoraj o 22:10 wchodzę przykryć młodą a ta siedzi na dywanie i puzzle układa:szok: oczy już się kleją ale twardo twierdzi że nie idzie spać:confused2:

Hello :-)

Blu pewnie jak ma być grubo to warto wytrzymać;-) w sumie listopad, w grudniu jest trochę tych dni wolnych:tak: skubniesz premię i na zwolnienie:-p
Dokładnie taki mam plan - w styczniu idę na zwolnienie :tak:

blu lekarze chętnie dają zwolnienia ciężarnym:tak:
Chyba nie wszyscy :no: Ten podobno daje, ale z drugiej strony nie chodzę do niego prywatnie, tylko do Luxmedu, a zawsze prywatne pacjentki są lepiej traktowane ;-) Ale myślę, że da :tak:

my na spacerku nie byliśmy od niedzieli bo u nas tak wieje... jutro muszę już wyjść, bo dostanę kota... no i poza tym trzeba iść zakupić szczepionkę dla młodego w aptece...
Na co szczepisz? Na grypę?
Ja się dowiadywałam u lekarki i mi powiedziała, że ta szczepionka dla dzieci za 25 zł jest raczej niedostępna i szczepi się szczepionką dla dorosłych i za pierwszym razem trzeba podać 2 dawki w jakimś tam odstępie. Też tak macie?

Ewelinka, 100 lat!

reklama
Do góry