reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Bosz... mam dzisiaj dość moich dzieci. Serdecznie dość. Wyjechałabym gdzieś daleko daleko...
PRzez cały weekend kisimy w domu, chłopaków energia roznosi a nas z M coś bierze i ledwo żyjemy. Lekarka zakazała jeszcze wychodzić więc sobie wyobrażacie.. no masakra po prostu.
W domu bajzel, kompletny chaos, no po prostu mam dość. LEdwo dotrwałam do wieczora. Niewiele brakowało a bym rozszarpała. Z trudem się powstrzymałam. Ufff...
POcieszcie mnie , że nie tylko ja taka wyrodna matka jestem i nie tylko ja tracę cierpliwość, bo aż mi się płakać nad sobą chce.

ja tez tak czasmi mam , a szczegolnei jak musimy siedziec w domu
albo ja chora a dzieci chca fikac
nie martw sie nie jestes sama :))))))))))))
zdroweczka dla chorych mamus i dzieciaczkow

wrucilismy do domu wyczerpani ,ale dziec byl bardzo udany
dzieciki sie wyszalaly i padly jak kawki
uff cisza spokoj
czy wyw tez takl macie ?
ja, jak gdzies sie szykuje to taki sajgon robie , ze po powrocie chaty odgruzowac nei moge
no nic dzisiaj ogarnelam a jutro sprzatanko
milej nocki :))

Roksi za bardzo nie zmarzłam;-), ale rzeczywiście pogoda nam nie dopisała:no:, mimo to mały się wyhasał:tak:
Ewelina a grzybów dużo:confused: wstyd się przyznać ale całe lato planowałam zakup kaloszy na jesienne wyprawy na grzybki i tak zeszło i kaloszy nie ma:zawstydzona/y:

Kaskada ja przy jednym mam takie odczucia:sorry: a co będzie przy dwójce:szok:

Madzikm
zdrówka chorowitku:tak:

hihi zapomniałam napisać że m od piątku jest na diecie przez 3 tyg.:tak: wszystko gotowane, zero przypraw, piwko aut:-p szkoda że ta dieta teraz gdy ja już jestem na końcówce to pewnie mniej bym przytyła:zawstydzona/y:

Hello :-)

blu: widziałam te kombinezony w Realu. One są zrobione prawie dokładnie tak jak tchibo, identyczna kolorystyka, fason. ( materiał raczej nie) Ale wykonanie strasznie badziewne, gdzieniegdzie się nitki prują. Kosztują 59 z hakiem ( teraz przecenione na 39 nawet). Udają tchibo ale raczej nie są to tchibo. Chyba ,ze wcześniej za tą cene rzeczywiście były i teraz podmienili na to co widziałam.
Nie mam pojęcia, bo nie widziałam. Ale dziewczyny na tym forum co podałam linka się zarzekały że oryginalne :baffled:. Poza tym na Allegro ludzie sprzedawali jako Tchibo... Może to jakieś mniej udane egzemplarze ;-).

My mamy rozmiar 86/92 i jeszcze jest dobry. Też mamy ten model bez szelek.

Wczoraj babcia powiedziała, że Karolek ma 31 miesięcy. Ja na to do młodego "niedługo będziesz miał 3 latka", a on "dzidziuś się wtedy urodzi" :-D. Faktycznie kiedyś mu powiedziałam, że dzidziuś się urodzi jak będzie miał 3 latka, ale to było z miesiąc temu i nie sądziłam że sobie to tak zapamięta :szok:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry