reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Bosz... mam dzisiaj dość moich dzieci. Serdecznie dość. Wyjechałabym gdzieś daleko daleko...
PRzez cały weekend kisimy w domu, chłopaków energia roznosi a nas z M coś bierze i ledwo żyjemy. Lekarka zakazała jeszcze wychodzić więc sobie wyobrażacie.. no masakra po prostu.
W domu bajzel, kompletny chaos, no po prostu mam dość. LEdwo dotrwałam do wieczora. Niewiele brakowało a bym rozszarpała. Z trudem się powstrzymałam. Ufff...
POcieszcie mnie , że nie tylko ja taka wyrodna matka jestem i nie tylko ja tracę cierpliwość, bo aż mi się płakać nad sobą chce.

ja tez tak czasmi mam , a szczegolnei jak musimy siedziec w domu
albo ja chora a dzieci chca fikac
nie martw sie nie jestes sama :))))))))))))
zdroweczka dla chorych mamus i dzieciaczkow

wrucilismy do domu wyczerpani ,ale dziec byl bardzo udany
dzieciki sie wyszalaly i padly jak kawki
uff cisza spokoj
czy wyw tez takl macie ?
ja, jak gdzies sie szykuje to taki sajgon robie , ze po powrocie chaty odgruzowac nei moge
no nic dzisiaj ogarnelam a jutro sprzatanko
milej nocki :))

Roksi za bardzo nie zmarzłam;-), ale rzeczywiście pogoda nam nie dopisała:no:, mimo to mały się wyhasał:tak:
Ewelina a grzybów dużo:confused: wstyd się przyznać ale całe lato planowałam zakup kaloszy na jesienne wyprawy na grzybki i tak zeszło i kaloszy nie ma:zawstydzona/y:

Kaskada ja przy jednym mam takie odczucia:sorry: a co będzie przy dwójce:szok:

Madzikm
zdrówka chorowitku:tak:

hihi zapomniałam napisać że m od piątku jest na diecie przez 3 tyg.:tak: wszystko gotowane, zero przypraw, piwko aut:-p szkoda że ta dieta teraz gdy ja już jestem na końcówce to pewnie mniej bym przytyła:zawstydzona/y:

Hello :-)

blu: widziałam te kombinezony w Realu. One są zrobione prawie dokładnie tak jak tchibo, identyczna kolorystyka, fason. ( materiał raczej nie) Ale wykonanie strasznie badziewne, gdzieniegdzie się nitki prują. Kosztują 59 z hakiem ( teraz przecenione na 39 nawet). Udają tchibo ale raczej nie są to tchibo. Chyba ,ze wcześniej za tą cene rzeczywiście były i teraz podmienili na to co widziałam.
Nie mam pojęcia, bo nie widziałam. Ale dziewczyny na tym forum co podałam linka się zarzekały że oryginalne :baffled:. Poza tym na Allegro ludzie sprzedawali jako Tchibo... Może to jakieś mniej udane egzemplarze ;-).

My mamy rozmiar 86/92 i jeszcze jest dobry. Też mamy ten model bez szelek.

Wczoraj babcia powiedziała, że Karolek ma 31 miesięcy. Ja na to do młodego "niedługo będziesz miał 3 latka", a on "dzidziuś się wtedy urodzi" :-D. Faktycznie kiedyś mu powiedziałam, że dzidziuś się urodzi jak będzie miał 3 latka, ale to było z miesiąc temu i nie sądziłam że sobie to tak zapamięta :szok:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry