A
Agutek
Gość
Ja do takiego jedzenia zakładam śliniak, a na to jeszcze pieluszkę...takich rzeczy mi nie szkoda ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
podobno w rossmanie są super wybielające mydełka ale nie wiem jak się nazywają bo jeszcze nie używałam a to znajoma moja używa i jest zadowolona. Jak się dowiem nazwy to Wam napiszę, a ja mam do plam Tide odplamiacz który dostałam od Mamy niestety nie ma go w Polsce.moja natalka załatwoła fajnego bodziaka machewką:-( już dwa razy prałam i nic![]()
No ja się pokładałam ze śmiechu. Drze się jak jakieś ptaszyskoCóra od jakiegoś czasu już tak robiŚmieszne to jest prawda?
![]()
Tak, właśnie dzisiaj Karolek załapał o co chodzi z łyżeczką i wsunął cały słoiczek jabłka. Bardzo się cieszę, bo już się bałam, że będzie z tym problem...bluberry a jak idzie karmienie lyzeczka. sa juz postepy?musze chyb zienic moleko bo od kiedy zmienilam u na enfamil ar to wysypuje go dzien po dniu corasz mocniej
czy ktores z bobasow waszych ma moze dziecko chore na azs? jaie mleko podajecie ? a moze cos slyszalyscie?
uśmiałam sie do łezWitajcie Dziewczyny
Paskudna pogoda (przynajmniej u mnie) więc trzeba sobie humor poprawic:
http://nauka.jazdy.wedlug.blondynki.patrz.pl/
Brawo Karol!!Tak, właśnie dzisiaj Karolek załapał o co chodzi z łyżeczką i wsunął cały słoiczek jabłka. Bardzo się cieszę, bo już się bałam, że będzie z tym problem...
Jeżeli Tristan ma alergię na białko mleka krowiego, to są specjalne mieszanki dla takich dzieci. W Polsce jest na przykład Bebilon Pepti i drugie nazywa się chyba Nutramigen. Ale nie wiem czy jest dostępny w UK.