reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Cześć Kobitki:-)
ale u mnie dzisiaj pogoda pod psem:angry: chyba jest tylko z 10stopni:szok:
nunia znów spała do 7 zjadła i śpi dalej:-)

reklama
Dzień dobry wszystkim Mamom i Dzieciaczkom.
U nas też strasznie zimno, Wika tez śpi więc mam wolne i moge wejść na BB. Wiecie że moja mała nie chce sie przekręcać ani na boki ani na brzuszek, ona już sie dźwiga do siadania. Moja mama stwierdziła że mały gadulec nam rośnie, bo jak zaczyna gadać ( w swoim języku) to nie przestaje przez godzine, czasami nawet czkawki dostanie. Babcie kupiła ekstra biały kompecik dla niej, sukieneczka + pantalony+skarpetki z falbanką do chodzenia, ale mnie z mężem się to tak podoba że pójdzie w tym do chrztu. Tylko jakieś buciki musimy dokupić i kapelusik albo przepaskę i już mam z głowy. Mam tylko nadzieje że nie wyrośnie z niego przed chrzcinami.

Kurcze wiecie że ja za miesiąc spadam do roboty?? Ale mi zleciały te 3 m-c, mam nadzieje że ta niania się sprawdzi, ale już postanowiłam że mama będzie wpadać do niej na chwile pod byle pretekstem i zobaczymy. Ale jak pomyslę o tym że muszę zostawić mojego małego szkraba to mi sie płakać chce. Mam nadzieje że mi minie, bo inaczej w pracy nie będą mieli pożytku ze mnie

Witajcie :-)

U mnie też paskudnie i zimno..

kasia - ja też za miesiąc do pracy wracam... :sick:

Miłego dnia dziewczyny :happy:

A ja zapytałam przed chwilą kadrową ile mam urlopu i okazało się że... 81 dni :szok::szok:.
Więc chyba będę chciała we wrześniu i październiku pracować 3 dni w tygodniu, a potem do końca roku 4. Ciekawe co na to powie mój szef...

A ja zapytałam przed chwilą kadrową ile mam urlopu i okazało się że... 81 dni :szok::szok:.
Więc chyba będę chciała we wrześniu i październiku pracować 3 dni w tygodniu, a potem do końca roku 4. Ciekawe co na to powie mój szef...

Kurcze, dużo sobie zaoszczędziłaś urlopu. Ja mam 32 dni, ale co z tego jak jest okres urlopów i szef mnie prosił żebym wróciła, a reszte urlopu wybiore sobie później.:baffled::baffled:

Cześć:-), w to zimne przedpołudnie:wściekła/y:
może ktoś mi przypomni, jaki mamy miesiąc, bo zdaje się, że listopad:eek::baffled::sick:.

Piotruś w końcu zasnął, musi odespać noc, bo jakoś mu się spać w nocy nie chciało:szok: (w odróżnieniu od mamy:baffled:).

Co jest z tym moim suwaczkiem, nie chce mi odliczać czasu trwania małżeństwa, dziwne:szok: .

reklama
Do góry