reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
witajcie, my już przed 7 pobudkę mieliśmy... Krzyś dzis dwa podkłady posikał i prześcieradło wrrrr....
blu chyba nie dopusci, bo chyba w ciąży nie można sie szczepić

Heloo z rana

agatulka my juz od 8 miesiecy calkowicie bez pieluchy ,ale w przedszklu wszyscy mowia po angielsku i dzieci chodza tylko z pania do toalety a on w domu lata sam i obawiam sie ,ze moze nic nie powiedziec. mimo ,ze wie jak mowic ,ze chce siku . ale puki co 2 dzien suchy . podobno powiedzial ,ze chce siusiu..:-)

roksi ja tez jeszcze neidosciadczona w plukaniu ucha , a moze by sie przydalo , moze bym czesciej slyszalam MASZ:-D

oj to sorka źle to zrozumiałam oby wołał :))

hej,

cięzko mi:-(, taka jakaś przygnębiona jestem:-(, może to przez paskudną pogodę:confused2:,
na szczęście Piotrus nie płacze za mną, bynajmniej na razie:sorry:

Roksi, ja widziałam sytuację na poczcie taką: mama z maluszkiem w wózku stoi grzecznie w kolejce, jedna zyczliwa pani proponuje że ją przepusci, a druga mniej zyczliwa pani mówi, że nie przepuści,bo ona nie widzi potrzeby, bo maluszek grzecznie lezy w wózeczku i nie płacze, a mama może postac w kolejce:eek: i mama stała:szok:
mnie w ciązy się zdarzało w MAKRO że otwierali dla mnie kasę, żebym nie stała:tak:, ale tylko tam :-D

Ewelina ta pogoda chyba na wiele osób działa ja tez paskudny humor
o jak miło osobne kasy dostawać :))

Jezu, ja nie cierpię tam tych kolejek... :baffled:
A wiecie co Marcin zrobił przed chwilką? Był bez pampersa i z pełna swobodą usiadł na nocnik i się załatwił. Ale oczywiście nie spuścił spodni i tak oto moje dziecko się załatwiło.

wow sprytny chłop i jaki pomysłowy heheh

dzieciaki odprowadzone a ja puki mam jeszcze wolne pobycze się

Bluu u nas chyba już za pużno na szczepienie my staruszki uziębione na maxa a młodzi po katarku w sumei by mogli ale ja nei wiem czy te szczepienia serio cos daja jakoś brak przekonania

miałam wybrać się na spacerek z córcią ale jak zobaczyłam 8 stopni na dworze to mi się odechciało:confused2: spróbujemy popołudniu:tak:

reklama
Do góry