reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Magda to jak niedzwiadki pospaliście
ja o 5 30 byłam na nogach kanapki S robiłam do pracy potem do 6 50 kimłam sie troszkę i pobudka

a dzis z Zuzą idziemy do kina zobaczymy czy siedzi młodego niebiorę bo ten by na bank nei usiedział a że na bajke idziemy w 3D na te Klopsiki heheh to licze ze bez kręcenia sie przejdzie

reklama
agatulka my juz od 8 miesiecy calkowicie bez pieluchy ,ale w przedszklu wszyscy mowia po angielsku i dzieci chodza tylko z pania do toalety a on w domu lata sam i obawiam sie ,ze moze nic nie powiedziec. mimo ,ze wie jak mowic ,ze chce siku . ale puki co 2 dzien suchy . podobno powiedzial ,ze chce siusiu..:-)

roksi ja tez jeszcze neidosciadczona w plukaniu ucha , a moze by sie przydalo , moze bym czesciej slyszalam MASZ:-D

hej,

cięzko mi:-(, taka jakaś przygnębiona jestem:-(, może to przez paskudną pogodę:confused2:,
na szczęście Piotrus nie płacze za mną, bynajmniej na razie:sorry:

Roksi, ja widziałam sytuację na poczcie taką: mama z maluszkiem w wózku stoi grzecznie w kolejce, jedna zyczliwa pani proponuje że ją przepusci, a druga mniej zyczliwa pani mówi, że nie przepuści,bo ona nie widzi potrzeby, bo maluszek grzecznie lezy w wózeczku i nie płacze, a mama może postac w kolejce:eek: i mama stała:szok:
mnie w ciązy się zdarzało w MAKRO że otwierali dla mnie kasę, żebym nie stała:tak:, ale tylko tam :-D

ewelina łał... otwierali kasę dla Ciebie?? Dla mnie nikt nie otwierał nigdy kasy :p a i w kolejkach (również do lekarza) stałam. Masakra z tym naszym polskim społeczeństwem, mało życzliwym dla innych. Moja mama i jej koleżanki były parę razy za granicą i podobno tam jest inaczej niż u nas, ludzie są bardziej życzliwi i w ogóle więcej się uśmiechają, są optymistyczniej nastawieni do życia

Pamiętam, ze jak ja byłam na poczcie to mi specialnie otworzyli okienko, bo kolejka aż się do dzrzwi ciagła... a ja stałam oczywiście na końcu... ;-):tak:
A takie stare baby w autobusie gadały mi, ze mnie nie wpszuczą bo pewnie im powiem ze jestem w ciąży... A tu mi się brzuch "deformował" od kopniaków i ruszania się Marcina na wszystkie strony swiata... :sorry::laugh2:

eghh... ja nawewt nie prosiłam o puszczenie mnie na siedzenie nigdzie bo ile sie wstydu człowiek naje... masakra, a ile nerwów zje.
Dzis w MOPS jak bylam złożyć papiery, to chyba dopiero po godzinie stania tam babka która obsługiwała zawołała mnie bez kolejki... makabra!!!!

reklama
Jezu, ja nie cierpię tam tych kolejek... :baffled:
A wiecie co Marcin zrobił przed chwilką? Był bez pampersa i z pełna swobodą usiadł na nocnik i się załatwił. Ale oczywiście nie spuścił spodni i tak oto moje dziecko się załatwiło.

Do góry