reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

nio wiec nadszedl ten dzien
ide do szkoly
mam pietra bo nie wiem jak to tam bedzie na angielskiej uczelni
jak mnie ludzie przyjma i wogule
od rana boli mnie brzuch
i zaraz musze leciec
zajecia mam do 22
kurcze, jak ja tyle wytrzymam, odwyklam juz od siedzenia w lawce hehehhe
milego dnia :)))

reklama
heheh dziewczyny ale beka
pierwszy dzien i juz pierwsze zajecia odwolane hehehhehe
to pewne dlatego tak dlugo ,zeby mogli odwolywac heheheheh
blu zarzadzanei zasobami ludzkimi
chcialam cos innego ,ale okazalo sie za duzo zajec i nie moglabym pogodzic szkoly i dzieci.
po piewszych paru chwilach z moja grupa wcale jej nie lubie . jest kilku polakow ,ale to akurat nei dziala na plus , bo to osoby za ktorymi nie przepadam .
zaobaczymy jak pujdzi edalej
narazi jestem zniechecona i juz szukam wymowki na wagary hehehheheh

tralala:-)
wróciłam z zakupów dla mnie takich poporodowych;-) jejku jak fajnie wejść do dwóch sklepów i kupić wszystko co się miało w planach:tak: już pisałam że mam defekt mózgu i nic mi się nie podoba zakupy to męczarnia dla mnie:crazy: i jeszcze taka małpa jestem że muszę najpierw przyczaić na allegro czy oby nie wyszło taniej z przesyłką:tak:

moja córa dalej się posikuje nie za każdym razem ale widzę że jak jest czymś bardzo zajęta to nie ma czasu:confused2: na spacerku ładnie woła zawsze sucho:tak:

cześć:-)

dzis było u mnie lepiej, dzień szybko minął:tak:
maluch się łasi, chyba jednak tęskni za mami;-), choć nie mówi nic na mój temat, nie wspomina, nie płacze:no:

właśnie je kolację i idziemy do kąpileli:-)

reklama
mój synuś własnie leży i zasypia, a jak tylko zaśnie to ja idę sobie poczytać, mam super książkę. A właśnie założył ktoś w końcu ten wątek o książkach do poczytanka?
roksi mój też często posikuje, własnie najczęściej gdy się bawi i jak nie przyuważę, że biega bo chce mu się siku to sam nie pójdzie. A ostatniej nocy posikał dwa podkłady i ręczniki, a także prześcieradło...

Ostatnia edycja:
Do góry