reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

hej,
Roksi, Ignaś też nie chce zasypiać o 20 jak to zwykle bywało, zwłaszcza jak się w żłobku wyśpi:baffled: ostatnio M zasnął wcześniej niż on:-D teraz jak jest parę dni w domu to nie kładziemy go w dzień spać i wtedy zasypia po wieczorynce:tak: bo wcześniej to wykąpany, na boso biegał do 22 i budził Michalinkę:szok:
U nas katar już schodzi, pomagają inhalacje i olejek olbas na poduszkę na noc, nie dawałam żadnych kropli, wystarczył disnemar i porządne wydmuchiwanie:tak:
idę gotować zupkę pomidorową i potem na spacerek, bo kolejny dzień ładnej pogody się zapowiada:-)

reklama
ale się porobiło z tymi chorobami:baffled:
mieliśmy dzisiaj wybrać się na wycieczkę ale m nie przyjedzie wcześniej z pracy wiec przekładamy na juto:tak:

hej,

ja spakowana;-),

ale szkoda że maluchy chorują:-(, tym bardziej że za oknem tak ładnie:tak:, ja bardzo lubię taką złotą polską jesień:tak:

Agutku zyczę wam zeby sie plany wyjazdowe udały;-)

Wam Roksi również:-)

Magda weź coś na ząbka, po co macię boleć:happy2:

Soppana, dobrze że przeszło Ignasiowi:tak:, miłego spacerku:-)

Madzik pewnie się uczy:tak: i odezwie się dopiero w poniedziałek:-D

Sandi, a ty w weekendy pracujesz:confused:, dzielna jestes z tymi nockami, mój M wyglada jak zoombi, po całym tygodniu,nie może odespac nocy:no:

życzę wszystkim udanego weekendu:tak:, do napisania za czas jakiś;-),

p.s.oczywiscie zajrzę od czasu do czasu;-)

Witam Kobietki:-)

Jesteśmy już u moich rodziców, brata nie ma więc monitor na pół pokoju mam dla siebie;-) ale co z tego...smutno mi jakoś, pierwszy raz mąż gdzieś wyjechał, w dodatku Zosia nadal gorączkuje:-( już dwie dawki antybiotyku dostała a jak tylko pogoni po domu to sapie jak gruźlik:-(

ewelina uczyłam się dziś do 15 i to wystarczy:-p a Ty co robisz jak jesteś u mamy? bo ja totalny luz, czytam szmatławce i siedzę na kompie;-)

agutek oby to nic poważnego! u nas tak się zaczęła choroba, kilka dni był sam katar, od razu leki dawałam i nie zaradziłam:-(

roksi to poszalejcie jeszcze sklepowo, na pewno jeszcze znajdziesz coś co Natalka musi mieć na zimę;-):-D
a nasze wykończenie na takim etapie: piękne,błyszczące schody, zaprojektowany pokój Z, teraz panele - trzeba jechać do sklepu i coś wybrać a nie ma kiedy:confused:

Czy Wasze dzieci znają piosenki "Miś i Margolcia? u nas to non stop leci! Z śpiewa już większość piosenek z pamięci:-) nawet ja sama słucham dla przyjemności - spróbujcie - fajne!:tak:

nie czuje się najlepiej:baffled: wysłałam moich na spacer a ja idę odpoczywać i wypić ciepłą herbatkę:tak:
miłego popołudnia, roksi

Ewelina miłego pobytu u mamy :-)

roksi coś cię bierze?

Młoda od wycierania nosa pieluszką ma już skórkę zdartą aż na ustach. Najgorzej jest jak ma iść spać, wtedy katar zawsze się nasila.

Ja przy katarku smaruję Krzysiowi pod nosem maścią majerankową, I pomaga :-)

reklama
Agutku jakby to powiedzieć niewyraźna jestem:sorry2: posiedziałam dzisiaj w domu i liczę że jutro będzie ok:tak:

Mdzikm stop szaleństw zakupowych bo już lim grubo przekroczony:szok:

misia i margolcie znamy:tak: ale jakoś od kiedy chodziła N do Yamahy królują piosenki ze szkoły:tak: w sumie muszę odnaleźć płytę margolciową bo już yamahowych nie mogę słuchać:sorry2:

Magda tez używamy majerankowej i uważam że jest dobra:tak: testowałam kiedyś na sobie;-)

Do góry