reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

no tak, pogoda sprzyja spacerkom:tak:,

a ja będę nieobecna przez cały tydzień, M wczoraj oświadczył mi że jedzie na targi do Brukseli i my zmykamy do babci;-),
tam jest internet, ale ja nie lubie jak mi ktoś zagląda przez ramię:dry:

czeka mnie pakowanie M i nas:tak:

reklama
Ale ci fajnie, Ewelina :-) nie ma jak tydzień u babci ;-) Dzieci wykąpane już powoli zasypiają a ja mam chwile by choc tele tydzień przejrzeć :-D potem mykam spać

Ale ci fajnie, Ewelina :-) nie ma jak tydzień u babci ;-) Dzieci wykąpane już powoli zasypiają a ja mam chwile by choc tele tydzień przejrzeć :-D Agutek, czas leci a dzieci rosną ;-)

Hej Babuszki :rofl2: wrocilam wlasnie z pracy :-) i humorek mi dopisuje :rofl2: tralala :-D

Magda - dlaczego nie cierpisz braku rodzicow/dziadkow? :confused:;-)

Soppana - oj spij ,spij pewnie Miśka nie daje pospac za wiele ;-)

Hej:tak:
Byliśmy wczoraj zobaczyć maleństwo mojej przyjaciółki i muszę Wam powiedzieć że przeżyłam szok taki malutki:szok: już nie pamiętam N jak była taka malutka:szok: rączki, nóżki, główka kruszynka a w końcu to kawał chłopa bo 3800g i 57cm:tak:

Kupiłam wczoraj Kidabon porzeczkowy i moja zajadła ze smakiem:tak:
Agutku na opakowaniu jest napisane 2 razy dziennie pow. 3 lat i tak się zastanawiam czy nie dawać jeden raz dziennie:confused:

Fredzik pewnie tak jak wszystkie witaminy dla dorosłych jedno i to samo zazwyczaj małym szczegółem się różnią;-)

Ewelina ale skrobniesz małego pościka tak po cichu;-) dziś wybieram się po "Klejnot Medyny";-);-)

Sandi jesteś kochana 5 rano humorek dopisuje wróciłam z nocki:-D:-D:-D

reklama
Hej Babuszki :rofl2: wrocilam wlasnie z pracy :-) i humorek mi dopisuje :rofl2: tralala :-D

Magda - dlaczego nie cierpisz braku rodzicow/dziadkow? :confused:;-)

Soppana - oj spij ,spij pewnie Miśka nie daje pospac za wiele ;-)

cześć dziewczynki o poranku,. u nas zapowiada się ładnie dziś ;-)
Sandi ano widzisz, bo wtedy jestem sama w domu, który ma ponad 200m2, a ja tego nie lubię, zwłaszcza jak mam być sama w nocy, bo się boję... a jak znam życie to w sobotę moja siora gdzieś wybędzie

Do góry