reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

no tak, pogoda sprzyja spacerkom:tak:,

a ja będę nieobecna przez cały tydzień, M wczoraj oświadczył mi że jedzie na targi do Brukseli i my zmykamy do babci;-),
tam jest internet, ale ja nie lubie jak mi ktoś zagląda przez ramię:dry:

czeka mnie pakowanie M i nas:tak:

reklama
Ale ci fajnie, Ewelina :-) nie ma jak tydzień u babci ;-) Dzieci wykąpane już powoli zasypiają a ja mam chwile by choc tele tydzień przejrzeć :-D potem mykam spać

Ale ci fajnie, Ewelina :-) nie ma jak tydzień u babci ;-) Dzieci wykąpane już powoli zasypiają a ja mam chwile by choc tele tydzień przejrzeć :-D Agutek, czas leci a dzieci rosną ;-)

Hej Babuszki :rofl2: wrocilam wlasnie z pracy :-) i humorek mi dopisuje :rofl2: tralala :-D

Magda - dlaczego nie cierpisz braku rodzicow/dziadkow? :confused:;-)

Soppana - oj spij ,spij pewnie Miśka nie daje pospac za wiele ;-)

Hej:tak:
Byliśmy wczoraj zobaczyć maleństwo mojej przyjaciółki i muszę Wam powiedzieć że przeżyłam szok taki malutki:szok: już nie pamiętam N jak była taka malutka:szok: rączki, nóżki, główka kruszynka a w końcu to kawał chłopa bo 3800g i 57cm:tak:

Kupiłam wczoraj Kidabon porzeczkowy i moja zajadła ze smakiem:tak:
Agutku na opakowaniu jest napisane 2 razy dziennie pow. 3 lat i tak się zastanawiam czy nie dawać jeden raz dziennie:confused:

Fredzik pewnie tak jak wszystkie witaminy dla dorosłych jedno i to samo zazwyczaj małym szczegółem się różnią;-)

Ewelina ale skrobniesz małego pościka tak po cichu;-) dziś wybieram się po "Klejnot Medyny";-);-)

Sandi jesteś kochana 5 rano humorek dopisuje wróciłam z nocki:-D:-D:-D

reklama
Hej Babuszki :rofl2: wrocilam wlasnie z pracy :-) i humorek mi dopisuje :rofl2: tralala :-D

Magda - dlaczego nie cierpisz braku rodzicow/dziadkow? :confused:;-)

Soppana - oj spij ,spij pewnie Miśka nie daje pospac za wiele ;-)

cześć dziewczynki o poranku,. u nas zapowiada się ładnie dziś ;-)
Sandi ano widzisz, bo wtedy jestem sama w domu, który ma ponad 200m2, a ja tego nie lubię, zwłaszcza jak mam być sama w nocy, bo się boję... a jak znam życie to w sobotę moja siora gdzieś wybędzie

Do góry