reklama
A
Agutek
Gość
a co ci zrobiła?przyjechała teściowa i już mnie wku...

M
miloku
Gość
agutku i aga teraz to tej mojej rodzinie jest glupio po tym jak sie zachowali na slubie , tzn nie przyszli na przyjecie swojego syna , to tescie a reszta bo nie zostali zaproszeni na przyjecie.A po drugie im nie zalezy namezu na synowej tym bardziej a wnuk to tylko dodatek , jak sie przypadkeim spotkaja to fajnei a jak nei to tez fajnie .oni maj tez corke i jej rodzinka i ona to siwtetosc
tigger ale zazdroszcze mezowi tez bym poszla na metalike, super!!!
dziewczyny mioj Tristan nie chce jesc. jadl kolo 110 mleka co 4 godzinki a teraz zjada 50 co 5 i to z niezlym uzeraneim sie skakaniem i strzelaniem min , kombinuje jak kon pod gore zeby tylko cos mu wcisnac.
juz tak 4 dzien
probowalam na spiaco i tez nic to nie daje
mleko ????
mamy enfamil ar2 moze mu neismakuje??:dull:
dziewczyny mioj Tristan nie chce jesc. jadl kolo 110 mleka co 4 godzinki a teraz zjada 50 co 5 i to z niezlym uzeraneim sie skakaniem i strzelaniem min , kombinuje jak kon pod gore zeby tylko cos mu wcisnac.
juz tak 4 dzien
mleko ????
Sandi
Fanka BB :)
agutku i aga teraz to tej mojej rodzinie jest glupio po tym jak sie zachowali na slubie , tzn nie przyszli na przyjecie swojego syna , to tescie a reszta bo nie zostali zaproszeni na przyjecie.A po drugie im nie zalezy namezu na synowej tym bardziej a wnuk to tylko dodatek , jak sie przypadkeim spotkaja to fajnei a jak nei to tez fajnie .oni maj tez corke i jej rodzinka i ona to siwtetosc
juz tak 4 dzien
mleko ????
Miloku a dajesz mu cos oprocz tego mleka?? a moze faktycznie mu nie smakuje to mleczko

A
Agutek
Gość
miloku a cały czas używasz tego mleka czy teraz zmieniłaś?
A tak w ogóle to dzień dobry marcówki :-)
Mój mąż dziś wraca do pracy a my same...do tego cały tydzień będzie pracował do 19.00 :sick:
Dzisiaj moja córeczka ma swoje pierwsze imieninki :-)
Miłego dnia!
A tak w ogóle to dzień dobry marcówki :-)
Mój mąż dziś wraca do pracy a my same...do tego cały tydzień będzie pracował do 19.00 :sick:
Miłego dnia!
Ewelina z Bydgoszczy
DZień Dobry,
Wszystkiego najlepszego z okazji imieninek, dużo słoneczka:-), żeby się udał spacerek!!!!!!!!!!!!!!
A mój mąż to zawsze pracuje do 19-tej :-(,
także gdyby nie Wy ................
ale za to cały czas poświęcam Piotrusiowi

A
Agutek
Gość
Ewelino a gdzie się podział twój drugi suwaczek?
reklama
malaga
U nas podobnie.. Piotrek strasznie chce siedzieć i co najlepsze nie oparty o mnie, tylko odsuwa się, podciąga na rękach i siedzi mi na kolanach wyprostowany jak strunaMoje dziecko cały czas chce siedzieć. Troszkę młody ma kręgosłup i za długo to dla niej jeszcze niezdrowo. Chciałabym ją powstrzymać ale nie wiem jakNon stop się dźwiga do góry, a jak jej nie pozwalam to jest marudzenie.