reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
u nas dzisiaj był dzien zapraszania:-) wszystko byłko ok ale jak to w każdej rodzinie jest czarna owca:unibrow: i to jeszcze ojciec chrzestny:angry:

agutku i aga teraz to tej mojej rodzinie jest glupio po tym jak sie zachowali na slubie , tzn nie przyszli na przyjecie swojego syna , to tescie a reszta bo nie zostali zaproszeni na przyjecie.A po drugie im nie zalezy namezu na synowej tym bardziej a wnuk to tylko dodatek , jak sie przypadkeim spotkaja to fajnei a jak nei to tez fajnie .oni maj tez corke i jej rodzinka i ona to siwtetosc

tigger ale zazdroszcze mezowi tez bym poszla na metalike, super!!!

dziewczyny mioj Tristan nie chce jesc. jadl kolo 110 mleka co 4 godzinki a teraz zjada 50 co 5 i to z niezlym uzeraneim sie skakaniem i strzelaniem min , kombinuje jak kon pod gore zeby tylko cos mu wcisnac.
juz tak 4 dzien
probowalam na spiaco i tez nic to nie daje
mleko ????
mamy enfamil ar2 moze mu neismakuje??:dull:

agutku i aga teraz to tej mojej rodzinie jest glupio po tym jak sie zachowali na slubie , tzn nie przyszli na przyjecie swojego syna , to tescie a reszta bo nie zostali zaproszeni na przyjecie.A po drugie im nie zalezy namezu na synowej tym bardziej a wnuk to tylko dodatek , jak sie przypadkeim spotkaja to fajnei a jak nei to tez fajnie .oni maj tez corke i jej rodzinka i ona to siwtetosc

tigger ale zazdroszcze mezowi tez bym poszla na metalike, super!!!

dziewczyny mioj Tristan nie chce jesc. jadl kolo 110 mleka co 4 godzinki a teraz zjada 50 co 5 i to z niezlym uzeraneim sie skakaniem i strzelaniem min , kombinuje jak kon pod gore zeby tylko cos mu wcisnac.
juz tak 4 dzien
probowalam na spiaco i tez nic to nie daje
mleko ????
mamy enfamil ar2 moze mu neismakuje??:dull:

Miloku a dajesz mu cos oprocz tego mleka?? a moze faktycznie mu nie smakuje to mleczko:happy2:corcia mojej kumpelki tez nie chciala pic angolskiego "sma" a "aptamilem" sie rozkoszuje:tak:takze spruboj innego mleczka:tak:;-):-D powodzenia:laugh2:

miloku a cały czas używasz tego mleka czy teraz zmieniłaś?

A tak w ogóle to dzień dobry marcówki :-)
Mój mąż dziś wraca do pracy a my same...do tego cały tydzień będzie pracował do 19.00 :sick:
Dzisiaj moja córeczka ma swoje pierwsze imieninki :-)

Miłego dnia!

Mój mąż dziś wraca do pracy a my same...do tego cały tydzień będzie pracował do 19.00 :sick:
Dzisiaj moja córeczka ma swoje pierwsze imieninki :-)

DZień Dobry,

Wszystkiego najlepszego z okazji imieninek, dużo słoneczka:-), żeby się udał spacerek!!!!!!!!!!!!!!

A mój mąż to zawsze pracuje do 19-tej :-(,
także gdyby nie Wy ................
ale za to cały czas poświęcam Piotrusiowi:-D i chyba już go troszeczkę rozpuściłam, ale to nic, po to są nasze maluszki, żeby je kochać i bawić:tak:

dzień dobry:-)
moja niunicia spała od 20-7:30 zjadła i ok 8 poszła dalej spać i wstała o 10:30:szok:
u nas piękna pogoda więc uciekamy na spacer:-)

reklama
Moje dziecko cały czas chce siedzieć. Troszkę młody ma kręgosłup i za długo to dla niej jeszcze niezdrowo. Chciałabym ją powstrzymać ale nie wiem jak :eek: Non stop się dźwiga do góry, a jak jej nie pozwalam to jest marudzenie.
U nas podobnie.. Piotrek strasznie chce siedzieć i co najlepsze nie oparty o mnie, tylko odsuwa się, podciąga na rękach i siedzi mi na kolanach wyprostowany jak struna :szok: A ja się boję, żeby mu nie zaszkodzić :rolleyes:

Do góry