reklama
Lajla83
Fanka BB :)
Natalka dziękuje i przesyła buziaczki:-)Roksi , ucałuj Natalkę od Piotrusia z okazji jej 4 mesięcznych urodzin![]()
byłyśmy dzisiaj pierwszy raz na spacerze spacerówką:-) jakoś tak dziwnie Natalka jest nisko chyba się przyzwyczaiłam że gondola była wysoko

kupiłyśmy dzisiaj sukienkę do chrztu, buciki i opaseczkę mała wygląda jak mini panna młoda

byłam też zapłacic za chrzest ksiądz powiedział 70 zł;-)
JustineMyMind
Mama Laureńki
Moja Laureńka jakoś ostatnio nie chce spać w dzień. Dzisiaj nie spała prawie wcale!!!
(nie licząc usypiania podczas cycania
). Jak jest śpiąca też trze oczka i jest marudna. Dzisiaj po kąpieli na przewijaku jak ją ubierałam w piżamkę zaczęła strasznie krzyczeć. Normalnie to był wrzask jakby ją ktoś żywcem ze skóry obdzierał:sick:
nie wiedziałam co robić i dlaczego tak moje dziecko płacze. dałam jej cyca a ona cisza
ale to nie był płacz z głodu
. Może to ta pogoda?
my chcemy lato. co najmniej 26 stopni!!!! a nie taką jesień jak teraz. buuuuuuuuuu!!!

:unibrow:

my chcemy lato. co najmniej 26 stopni!!!! a nie taką jesień jak teraz. buuuuuuuuuu!!!

Sandi
Moja Laureńka jakoś ostatnio nie chce spać w dzień. Dzisiaj nie spała prawie wcale!!!![]()
u nas podobnie

ja zmykam dobranoc dziewczyny:-)
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Mój Karol na szczęście śpi w dzień: dwa razy po 1,5 godziny i trzeci raz na spacerze 0,5 - 1h. Wiem że po 2 godzinach aktywności jest już senny, więc zanoszę go wtedy do sypialni i usypiam. Zwykle budzi się po ok. 40 min, wtedy daję mu smoczek i zasypia z powrotem. A jak smoczek nie zadziała, to go przytulam i usypiam od nowa :-). Nie wyobrażam sobie co by było gdyby nie spał w ogóle przez cały dzień.
A
Agutek
Gość
Dzień dobry :-)
U nas to samo...mąż ładuje naczynia do zmywarki i narobi przy tym takiego hałasu
Co do spania to córce coś się ostatnio pomerdało. Nie dość, że zasypia po 20.00-20.30 (wcześniej spała już po 19.00) to jeszcze obudzi się na jedzenie koło 3 nad ranem a potem robi sobie już pogawędkę o 6 rano i nie chce spać
Mało tego...nie chce rano jeść. Udaje mi się ją przekonać do wypicia mleka dopiero koło 10.00.
Nie wiem o co biega :dull:
Pogoda dupna i tyle na jej temat.
Wczoraj mieliśmy z mężem wychodne...kawiarnia, lody, kino, spacer....jak za dawnych czasów :-) Mała została z babcią w domu.
Miłej niedzieli. Mój mąż od jutra znowu do pracy :sick:
Jak dobrze pójdzie za miesiąc weźmie jednak znowu urlop 2 lub 3-tygodniowy...jeśli mu dadzą of course
U nas podobnieDo tego mąż często "zapomina", że Piotruś właśnie śpi i np. wrzuca do zlewu sztućce, tłucze się garczkami, kubkami, itp. a Piotrek się co chwilę zrywa..
U nas to samo...mąż ładuje naczynia do zmywarki i narobi przy tym takiego hałasu

Co do spania to córce coś się ostatnio pomerdało. Nie dość, że zasypia po 20.00-20.30 (wcześniej spała już po 19.00) to jeszcze obudzi się na jedzenie koło 3 nad ranem a potem robi sobie już pogawędkę o 6 rano i nie chce spać

Mało tego...nie chce rano jeść. Udaje mi się ją przekonać do wypicia mleka dopiero koło 10.00.
Nie wiem o co biega :dull:
Pogoda dupna i tyle na jej temat.

Wczoraj mieliśmy z mężem wychodne...kawiarnia, lody, kino, spacer....jak za dawnych czasów :-) Mała została z babcią w domu.
Miłej niedzieli. Mój mąż od jutra znowu do pracy :sick:
Jak dobrze pójdzie za miesiąc weźmie jednak znowu urlop 2 lub 3-tygodniowy...jeśli mu dadzą of course

M
miloku
Gość
ja nie mam takich problemow co do spania bo przyzwyczailam Tristana do spania w halasie tzn odkurzalam , zmywalam , mielilam mikserem i nic go nie rusza, ale zdarza sie ze jakies wrzaski moga go obudzic szybciej niz dziwieki codziennych czynnosci
agutek pogota dupna i tyle tez wiecej nic nie powiem , a ja na urlopie wiec wyobraz sobie jaka zla jestem
ewa jak imieniny u tesciowej?dalas rade ?
u nas rodzina poobrazana nikt sie do nas nie odzywa wiec niemamy problemow z imieninami , babacia i dziaidek mieszkaja blok obok a tylko raz widzieli w nusia swojego. smutne co
agutek pogota dupna i tyle tez wiecej nic nie powiem , a ja na urlopie wiec wyobraz sobie jaka zla jestem
ewa jak imieniny u tesciowej?dalas rade ?
u nas rodzina poobrazana nikt sie do nas nie odzywa wiec niemamy problemow z imieninami , babacia i dziaidek mieszkaja blok obok a tylko raz widzieli w nusia swojego. smutne co
Sandi
Witam mile Panie

miloku ciekawe o co im chodzi

A
Agutek
Gość
Moje dziecko cały czas chce siedzieć. Troszkę młody ma kręgosłup i za długo to dla niej jeszcze niezdrowo. Chciałabym ją powstrzymać ale nie wiem jak
Non stop się dźwiga do góry, a jak jej nie pozwalam to jest marudzenie.
miloku dziwni są ci ludzie w twojej rodzinie...o co w ogóle im chodzi? dlaczego tak się gniewają?

miloku dziwni są ci ludzie w twojej rodzinie...o co w ogóle im chodzi? dlaczego tak się gniewają?
reklama
T
tigger
Gość
a u nas sie z kolei teraz zrobilo upalnie, po bardzo jesiennym czerwcu chyba wreszcie przyszedl czas na lato:-)
my z mala same, bo mezus poszedl na koncert Metalliki:-)
fajnie, cieszyl sie jak dziecko, az milo bylo patrzec:-)
mowi, ze nie myslal, ze kiedys mu sie uda na Metallike pojsc i to w dodatku na nowym Wembley - milo, jak sie bliskim spelniaja takie male marzenia:-)
my z mala same, bo mezus poszedl na koncert Metalliki:-)
fajnie, cieszyl sie jak dziecko, az milo bylo patrzec:-)
mowi, ze nie myslal, ze kiedys mu sie uda na Metallike pojsc i to w dodatku na nowym Wembley - milo, jak sie bliskim spelniaja takie male marzenia:-)