reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
A moj slubny tez ma bardzo donosny glos:-) i glosno sie smieje myslalam ze jak bedzie mial swoje dziecko to bedzie umial sciszyc glos ale niestety tego sie nie da przeskoczyc
U nas podobnie :-D Do tego mąż często "zapomina", że Piotruś właśnie śpi i np. wrzuca do zlewu sztućce, tłucze się garczkami, kubkami, itp. a Piotrek się co chwilę zrywa..

Aga22 - zajrzyj sobie na polskie Allegro, tam jest pełno sukienek do chrztu.
dzieki nawet o tym nie pomyslalam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry2:wlasnie tam zajrzalam i ceny sa przystepne:tak:w porownaniu z naszymi:baffled:u nas na taka sukienke to trzeba liczyc z 60-70 funow czyli ponad 300zl:szok::szok::szok:wiec wstrzymam sie i kupie sukienke w pl:tak:;-)

A mój Piotruś poszedł do chrztu w białym bawełnianym dresiku, miał białe satynowe buciki i czapeczkę, w ogóle to wyglądał jak obłoczek:-):-D
Tak było wygodnie i praktycznie, bo dresik cały czas nosi;-).

A mój Piotruś poszedł do chrztu w białym bawełnianym dresiku, miał białe satynowe buciki i czapeczkę, w ogóle to wyglądał jak obłoczek:-):-D
Tak było wygodnie i praktycznie, bo dresik cały czas nosi;-).
Ja kupiłam welurowy pajacyk z atłasowym kołnierzykiem. Jakoś te garnitury mi nie podchodzą... Tylko się martwię, czy nie będzie mu za ciepło.

Mój Piotruś był do chrztu w białych spodenkach i białym sweterku :-) I w białej czapeczce ;-):-) Wszystko dostałam (oprócz czapeczki), nie musiałam kupować :tak: Ceny ubranek do chrztu są straszne :szok:

Dzień Dobry Dziewczyny:-)
moja niunia wczoraj nie chciał iść spać:no: no ale wkońcu o 23 poszła:szok:
u nas pogoda znów tak jak wczoraj czyli zimno i wieje:angry: no ale musimy dzisiaj wyjść z domu p osukienkę chrzcinową dla małej i oddać do reklamcji gondole:baffled:

Wiktoria też wczoraj nie chciała spać, usnęła dopiero po 22ej. No i widzę, że dziś będzie to samo, bo właśnie usnęła mi na ręku. Ostatnio żeby usnąć to musi sobie najpierw popłakać, poużalać się.

A pogoda? Szkoda gadać. Zimno, mokro i do tego wieje. Siedzimy w domu.

reklama
Mój mąż na szczęcie nie ma donośnego głosu.

Jutro zjazd rodzinny u teściów - teściowej imieniny, nie wiem jak to przeżyję.

Do góry