reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
a ja obiad już mam:tak:,
Pietrek w południe jeszcze spi;-)
burdel w chałupie okropny:-p,
a ja siadam z ksiazką na kanapie;-)

u mnei podobnie tylko ja siadłam do laptopa a dzieci w przedszkolu/żłobku po 15 ide po nichhh

i kurczę dokumentów nie mogę znaleśc mam weekend i w tyg podjadę zawieśc wniosek trudno przepiszę tylko bo datę dzisiejsza dałam

Roksi a u was bez problemu odbywa sie drzemka???
Agatulka u nas nie ma problemów z drzemką:tak: po 12 idziemy do sypialni mała się tuli i zasypia na 2-2,5 godziny:tak: nie ma protestów

a ja obiad już mam:tak:,
Pietrek w południe jeszcze spi;-)
burdel w chałupie okropny:-p,
a ja siadam z ksiazką na kanapie;-)
Ewelina to ja się przyłączam burdel na kółkach a ja czytam:tak: kochana już Cię z góry uprzedzam że jak zakupisz "Tysiąc wspaniałych słońc" to dwa dni masz wyjęte z życia:-D 432strony właśnie kończę:tak:

dopiero wróciliśmy z zakupów:confused2: młoda zwołała siku i mało myśląc poszłyśmy do ubikacji nadtrzymałam ją nad kibelkiem bo przecież nie posadzę ją na desce i teraz brzuch mnie pobolewa:crazy: zamiast wysłać m ja popędziłam:crazy:

u nas przez weekend dożynki :tak: uwielbiam te straganiki ze wszystkim;-):-)

reklama
ja właśnie boję się tego sikania w sklepach:baffled:, dlatego jeszcze będę zakładać pampersa, bo np. dzisiaj zesikał mi się w sklepie, bo on od razu robi i nie czeka:eek:, a potem oznajmił ze chce kupę w piaskownicy i co ...zrobił na trawkę, a ja sprzatnęłam:sorry:

Do góry