reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

ja dziś robie dzien lenia w urzędzie byłam tyle co znaleśc brakujące dokumenty moze sie do 18 wyrobię choc dzis na 14 50 wizyta u pediatry by zobaczyć jak wyniki moczu córci czy urosept pomógł
na 16 zabranei w żłobku
wiec zabiegany dzionek

reklama
tekst z ostaniej chwili - ...rozlalam mamusia, ale to nic!...:-D:szok::-D

i jeszcze jeden z wczoraj ktory mnie rozbawil :-) Mala chciala napic sie herbatki mietowej na co ja jej mowie ,ze sie skonczyla ,a ona do mnie "pojdziemy kupic KOCHANIE" :-D:-D

Sandi u nas tez teks mama kup jest czestyy i mnie rozbrajaa jak diabliii
a ja walczę by sie oswoić z brakiem myszki bo na laptopie siedzę
jeny wole mysze ale co zrobic

szukam weny do sprzataniaaaaaaaaaaaaaaa

a ja jakos dzisiaj weny gotowania nie mam :zawstydzona/y: i pomyslu na obiad nadal brak :zawstydzona/y: moze do restauracji jakiejs sie wybierzemy ;-)

wlasnie Niunia biega po chacie i dmucha banki :rofl2: wszedzie mokro :rofl2::cool2:
u nas też szał bankowy ale nie pozwalam młodej puszczać banie w pokoju tylko podczas kąpieli w łazience:tak: kiedyś rozlała płyn w salonie i "urosły" panele w jednym miejscu akurat na złączeniu:crazy: m mówił że od razu wytarł ale jakoś mi się nie chce wierzyć:rofl2:

u nas też z obiadem krucho:zawstydzona/y: może pójdę za pomysłem Sandi;-)

idziemy na drzemkę niedługo:tak:

Roksi a u was bez problemu odbywa sie drzemka???

a jak u was dziewczyny bez problemu??
u nas tylko w żłobku śpi i chce spać w dzień
w domu zero drzemki a tam grzecznie choć myślę ze jak tyle dzieci się kładzie to i on idzie grzecznie i pytałąm panie nie zmuszają jak chce to się kładzie jak nie to po ciuchu siedza ale zwykle mówia ze jak dziecko widzi inne spiące to sie kładzie bez problemu

A mnie położna nauczyła odciągać bez laktatora :-) też jakoś szło, ale na szczęście nie musiałam często korzystać z tej przyjemnosci hehe. Dziś naleśniki z nutellą, bo potem to już dietka
U nas dziś naleśniki, ale z serem :p

moja nie spi w dziej juz dluuugo :shocked2: wiec nawet nie pamietam co to jest popoludniowa drzemka :confused2:

Ja też nie pamiętam... mój młody od początku roku nie śpi i mam nadzieję, ze w przedszkolu panie nie będą go też zmuszały do spania

reklama
Do góry