reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

ja dziś robie dzien lenia w urzędzie byłam tyle co znaleśc brakujące dokumenty moze sie do 18 wyrobię choc dzis na 14 50 wizyta u pediatry by zobaczyć jak wyniki moczu córci czy urosept pomógł
na 16 zabranei w żłobku
wiec zabiegany dzionek

reklama
tekst z ostaniej chwili - ...rozlalam mamusia, ale to nic!...:-D:szok::-D

i jeszcze jeden z wczoraj ktory mnie rozbawil :-) Mala chciala napic sie herbatki mietowej na co ja jej mowie ,ze sie skonczyla ,a ona do mnie "pojdziemy kupic KOCHANIE" :-D:-D

Sandi u nas tez teks mama kup jest czestyy i mnie rozbrajaa jak diabliii
a ja walczę by sie oswoić z brakiem myszki bo na laptopie siedzę
jeny wole mysze ale co zrobic

szukam weny do sprzataniaaaaaaaaaaaaaaa

a ja jakos dzisiaj weny gotowania nie mam :zawstydzona/y: i pomyslu na obiad nadal brak :zawstydzona/y: moze do restauracji jakiejs sie wybierzemy ;-)

wlasnie Niunia biega po chacie i dmucha banki :rofl2: wszedzie mokro :rofl2::cool2:
u nas też szał bankowy ale nie pozwalam młodej puszczać banie w pokoju tylko podczas kąpieli w łazience:tak: kiedyś rozlała płyn w salonie i "urosły" panele w jednym miejscu akurat na złączeniu:crazy: m mówił że od razu wytarł ale jakoś mi się nie chce wierzyć:rofl2:

u nas też z obiadem krucho:zawstydzona/y: może pójdę za pomysłem Sandi;-)

idziemy na drzemkę niedługo:tak:

Roksi a u was bez problemu odbywa sie drzemka???

a jak u was dziewczyny bez problemu??
u nas tylko w żłobku śpi i chce spać w dzień
w domu zero drzemki a tam grzecznie choć myślę ze jak tyle dzieci się kładzie to i on idzie grzecznie i pytałąm panie nie zmuszają jak chce to się kładzie jak nie to po ciuchu siedza ale zwykle mówia ze jak dziecko widzi inne spiące to sie kładzie bez problemu

A mnie położna nauczyła odciągać bez laktatora :-) też jakoś szło, ale na szczęście nie musiałam często korzystać z tej przyjemnosci hehe. Dziś naleśniki z nutellą, bo potem to już dietka
U nas dziś naleśniki, ale z serem :p

moja nie spi w dziej juz dluuugo :shocked2: wiec nawet nie pamietam co to jest popoludniowa drzemka :confused2:

Ja też nie pamiętam... mój młody od początku roku nie śpi i mam nadzieję, ze w przedszkolu panie nie będą go też zmuszały do spania

reklama
Do góry