reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

hej :-) ,a ja od rana na aerobik smignelam :rofl2: pozniej byli znajomi na kawce :tak: i pozniej zakupki byly :-) wszyscy zadowoleni ;-) kupilam Malej extra spodnie w nexcie :tak: (zakochalam sie w nich :zawstydzona/y:) i pewnie ja bardziej zadowolona niz Mloda :cool2: pokupowalam jej tez kilka podkoszulek :tak: i bluzeczke ;-)

reklama
ja chyba też pójdę na jakieś zakupki jak dostanę kaskę... kurde... nie wiadomo co zrobić z taką "furą" kasy z ZUS ;-/
A co do pogody to u nas też dosć ładnie, niebo sie wypogodziło, ale zimno... a ja mam dzień piżamowca :p

Ostatnia edycja:
hej :-) ,a ja od rana na aerobik smignelam :rofl2: pozniej byli znajomi na kawce :tak: i pozniej zakupki byly :-) wszyscy zadowoleni ;-) kupilam Malej extra spodnie w nexcie :tak: (zakochalam sie w nich :zawstydzona/y:) i pewnie ja bardziej zadowolona niz Mloda :cool2: pokupowalam jej tez kilka podkoszulek :tak: i bluzeczke ;-)
u nas było odwrotnie - najpierw zakupy a potem znajomi na kawce:-)
też kupiłam kilka ubranek z next, ale u nas to tylko w ciuchlandach można dostać, więc tym bardziej jestem zadowolona, że udało mi się coś fajnego i za śmieszne pieniądze kupić:tak: np takie koszule w kratę z krótkim rękawem, bluzki z długim za 5-8 zł szt:-) M na te swoje kijki też sobie upolował dres a ja... hm poczekam na efekty poporodowej diety:cool: potem kumpela przywiozła kilka ciuszków dla małej (śpiworek, kombinezon z polaru, czapusie) więc jestem cała happy, aż z wrażenia już wszystko wymoczyłam, wyprałam i leżę sobie ;-):-)

moja ma adidaski, pantofelki i lakierki także nie kupujemy jesiennych butków:tak: czaimy się na zimówki;-)

Soppana kochana jak patrzę na Twój suwak to nie znasz dnia ani godziny:szok: w sumie przy drugim to w każdej chwili:szok:
ja w czwartek idę do ginekologa:tak:

Sandi jak tam m po zabiegu:confused:

Magda ja się śmieje że z tej kasy z zus wyżyć się nie da:wściekła/y: zwolnienie trzeba dostarczyć w ciągu 7 dni a oni od tych 7 dni mają 30 dni na wypłatę chorobowego:confused2:

W końcu kupiłam w CCC adidaski Walky. Z Gufo nic nie było :confused2:. Nie wiem czy nie wycofują tej marki. Poza tym kupiłam małemu w H&M dżinsy na ściągaczu i z gumkami przy nogawkach - bardzo fajne i wygodne. I jeszcze mnie naciągnął na letni komplet z Maruchą z "Aut" :rolleyes2:. Będzie na przyszły rok :-).
Agutek, fajnie z tymi adidasami :tak:

Roksi, ginka mi tydzien daje,we wt mam wizyte może mnie wymasuje brrr. My adidasy mamy, nie wiem jak bedzie z zimowymi czy nie zrobią sie za małe

a ja kurtke dla Malej na zime mam juz zakupiona :tak: plaszczyk tez tak na jakies wyjscie :tak::-) i chcialam jeszcze jedna kurtke tak na zmiane :tak: ...butow narazie nie musze jej kupowac ;-) ma wiecej par niz moj m :szok::rofl2: ale za zimowkami trzeba bedzie sie rozejrzec ;-)

Roksi - okazalo sie ,ze to mial byc tylko taki "wywiad" i ustalenie terminu zabiegu - bedzie mial w środe o 7:30rano:tak: milo ,ze pamietalas :tak::-)

reklama
Hej:tak:
poszliśmy wczoraj na dożynki i oczywiście musiał być zakup balona:tak: młoda wybrała psa zawiązałam jej na rączce i ruszyliśmy do domu:tak: po drodze tasiemka się odwiązała i psiaczek poleciał do nieba:wściekła/y: i cały dzień było gadanie "pieska nie ma" "piesek poleciał wysoko" dziś idziemy po nowego bo od rana znów gadanie:confused2::confused2:

Sandi pytam się bo niedawno wylazło mi coś w pachwinie nogi:confused2: w sumie to tak 3 tygodnie temu gulka jakaś:szok: aż się boję że trzeba będzie to ciachnąć:szok:

Soppana może rzeczywiście ginka porusza troszkę i się rozkręcisz;-) a maż Twój będzie przy porodzie:confused:

Do góry