reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

hej :-) ,a ja od rana na aerobik smignelam :rofl2: pozniej byli znajomi na kawce :tak: i pozniej zakupki byly :-) wszyscy zadowoleni ;-) kupilam Malej extra spodnie w nexcie :tak: (zakochalam sie w nich :zawstydzona/y:) i pewnie ja bardziej zadowolona niz Mloda :cool2: pokupowalam jej tez kilka podkoszulek :tak: i bluzeczke ;-)

reklama
ja chyba też pójdę na jakieś zakupki jak dostanę kaskę... kurde... nie wiadomo co zrobić z taką "furą" kasy z ZUS ;-/
A co do pogody to u nas też dosć ładnie, niebo sie wypogodziło, ale zimno... a ja mam dzień piżamowca :p

Ostatnia edycja:
hej :-) ,a ja od rana na aerobik smignelam :rofl2: pozniej byli znajomi na kawce :tak: i pozniej zakupki byly :-) wszyscy zadowoleni ;-) kupilam Malej extra spodnie w nexcie :tak: (zakochalam sie w nich :zawstydzona/y:) i pewnie ja bardziej zadowolona niz Mloda :cool2: pokupowalam jej tez kilka podkoszulek :tak: i bluzeczke ;-)
u nas było odwrotnie - najpierw zakupy a potem znajomi na kawce:-)
też kupiłam kilka ubranek z next, ale u nas to tylko w ciuchlandach można dostać, więc tym bardziej jestem zadowolona, że udało mi się coś fajnego i za śmieszne pieniądze kupić:tak: np takie koszule w kratę z krótkim rękawem, bluzki z długim za 5-8 zł szt:-) M na te swoje kijki też sobie upolował dres a ja... hm poczekam na efekty poporodowej diety:cool: potem kumpela przywiozła kilka ciuszków dla małej (śpiworek, kombinezon z polaru, czapusie) więc jestem cała happy, aż z wrażenia już wszystko wymoczyłam, wyprałam i leżę sobie ;-):-)

moja ma adidaski, pantofelki i lakierki także nie kupujemy jesiennych butków:tak: czaimy się na zimówki;-)

Soppana kochana jak patrzę na Twój suwak to nie znasz dnia ani godziny:szok: w sumie przy drugim to w każdej chwili:szok:
ja w czwartek idę do ginekologa:tak:

Sandi jak tam m po zabiegu:confused:

Magda ja się śmieje że z tej kasy z zus wyżyć się nie da:wściekła/y: zwolnienie trzeba dostarczyć w ciągu 7 dni a oni od tych 7 dni mają 30 dni na wypłatę chorobowego:confused2:

W końcu kupiłam w CCC adidaski Walky. Z Gufo nic nie było :confused2:. Nie wiem czy nie wycofują tej marki. Poza tym kupiłam małemu w H&M dżinsy na ściągaczu i z gumkami przy nogawkach - bardzo fajne i wygodne. I jeszcze mnie naciągnął na letni komplet z Maruchą z "Aut" :rolleyes2:. Będzie na przyszły rok :-).
Agutek, fajnie z tymi adidasami :tak:

Roksi, ginka mi tydzien daje,we wt mam wizyte może mnie wymasuje brrr. My adidasy mamy, nie wiem jak bedzie z zimowymi czy nie zrobią sie za małe

a ja kurtke dla Malej na zime mam juz zakupiona :tak: plaszczyk tez tak na jakies wyjscie :tak::-) i chcialam jeszcze jedna kurtke tak na zmiane :tak: ...butow narazie nie musze jej kupowac ;-) ma wiecej par niz moj m :szok::rofl2: ale za zimowkami trzeba bedzie sie rozejrzec ;-)

Roksi - okazalo sie ,ze to mial byc tylko taki "wywiad" i ustalenie terminu zabiegu - bedzie mial w środe o 7:30rano:tak: milo ,ze pamietalas :tak::-)

reklama
Hej:tak:
poszliśmy wczoraj na dożynki i oczywiście musiał być zakup balona:tak: młoda wybrała psa zawiązałam jej na rączce i ruszyliśmy do domu:tak: po drodze tasiemka się odwiązała i psiaczek poleciał do nieba:wściekła/y: i cały dzień było gadanie "pieska nie ma" "piesek poleciał wysoko" dziś idziemy po nowego bo od rana znów gadanie:confused2::confused2:

Sandi pytam się bo niedawno wylazło mi coś w pachwinie nogi:confused2: w sumie to tak 3 tygodnie temu gulka jakaś:szok: aż się boję że trzeba będzie to ciachnąć:szok:

Soppana może rzeczywiście ginka porusza troszkę i się rozkręcisz;-) a maż Twój będzie przy porodzie:confused:

Do góry