reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Ewelinka to nam coś takiego zdarzyło się raz w Kościele i powiedziałam młodemu, że chwilkę musi przytrzymać i dało radę na szczęście, poczekał, przytrzymał, a potem puścił taką fontannę, że hej :-D

reklama
Dziewczyny a może otworzymy taki wątek pt "polecamy do czytania/oglądania " ? Ja bym sięgnęła czasem po polecane przez Was książki ale po jakimś czasie nie pamiętam już nawet kto i co polecał a nie chce mi się przegrzebywać przez wątek główny. Jak myślicie?

A ja właśnie popijam winko. Mrau. Bo mogę!! Ha!

Matko jedyna,
Grad spadł. Pięknie.

Oj winko było super. Co prawda jeszcze w Wawie sobie troszkę łyknęłam ale to było bardzo symbolicznie bo jeszcze karmiłam. Za to teraz.. ech...

Za chwilę ruszamy do Krakowa. POdobno ma być lepiej pogodowo niż u nas- więc jedziemy się trochę posnuć po rynku. Jak będzie padać to mykniemy do jakiejś galerii handlowej i też będzie git. Zawsze jakoś dzień przeleci. W domu byśmy się pozabijali w taką pogodę.

Agutek a o żłobku nie myślałaś? Chociaż na parę miesięcy?

hej:tak:
ale mnie łydki bolą:szok: chyba ostatnio moje nogi stały się barometrem:confused2:

Agutku moja też nie umie się dzielić:crazy: jak dziecko jest u nas to ryczy jak tylko coś jej ruszy:crazy: ale jak ona jest u kogoś to ładnie się bawi:tak:
Daj m odpocząć i dojść do stanu użyteczności bo rzeczywiście może wyjść coś awangardowego;-)

my popołudniu wybieramy się na dożynki:tak: ale pogoda też barowa:baffled:

Hello :-)

A ja właśnie popijam winko. Mrau. Bo mogę!! Ha!
Ale ci dobrze ...

Kaskada, tak blisko masz do Krakowa? Ja się może wybiorę z młodym na dworzec, bo nudził przez cały ranek. A najgorsze jest to, że koniecznie chce jechać autobusem i tramwajem, a nie autem :eek:. Może wstąpimy też do galerii przy okazji.

Czy któraś z was była ostatnio w CCC? Mają jakieś fajne półbuty? Strasznie mi się nie chce kupować, bo zaraz będą zimowe potrzebne :sorry:. No ale w czymś dziecko musi chodzić do tego czasu...

cześć dziewczynki
u nas się wypogadza, jutro mam zamiar jechać na spotkanie Oazowe, ale zależy od pogody, może też młodego wezmę, przejedzie sie autobusem, uwielbia ;-)
a ja od rana sprzatam... nawet mi to nie przeszkadza ;-D bo latam w piżamie,... niedługo na szczęście koniec.... zostały tylko podłogi na piętrze ;-D ufff

reklama
Hej, u nas zimno,ale nie pada,więc przed południem wybraliśmy sie na małe zakupy. Dla każdego coś małego :-) z Ignasiem zjedliśmy gofry z bitą śmietaną,potem młodego brzuch bolał a m oczywiście foch, że to moja wina. Ech faceci! Też bym sie dobrego winka napiła a tu lipa :-/

Do góry