reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Aga masz racje my tez nie chodzimy przy malej na palcach ale zeby szybciej usnela to jednak zanosze ja w najbardziej spokojne miejsce jezeli jest taka mozliwosc:tak:

A moj slubny tez ma bardzo donosny glos:-) i glosno sie smieje myslalam ze jak bedzie mial swoje dziecko to bedzie umial sciszyc glos ale niestety tego sie nie da przeskoczyc

A moj slubny tez ma bardzo donosny glos:-) i glosno sie smieje myslalam ze jak bedzie mial swoje dziecko to bedzie umial sciszyc glos ale niestety tego sie nie da przeskoczyc
ja tez tak myslalam:-D:-D:-Dwyjelas mi to z ust:tak::-)tylko ja niewiedzialam jak to opisac ale zrobilas to za mnie:) super:tak:;-):-D

A mój maluszek usypia w ciszy, bo cały dzień jesteśmy sami:zawstydzona/y: (mąż pracuje 12 h) przecież nie będę specjalnie hałasować, żeby się przyzwyczaił:eek:, jest jedynie telewizja:szok:.

Dobrej nocy dziewczyny:-D

ok to lecimy na Pomorze trzymajcie kciuki zeby mala nie plakala w podrozy:tak:
no i zeby slonko wyszlo no a to sie tyczy chyba calej Polski

Dzień Dobry Dziewczyny:-)
moja niunia wczoraj nie chciał iść spać:no: no ale wkońcu o 23 poszła:szok:
u nas pogoda znów tak jak wczoraj czyli zimno i wieje:angry: no ale musimy dzisiaj wyjść z domu p osukienkę chrzcinową dla małej i oddać do reklamcji gondole:baffled:

Roxsi23 jak kupisz sukienke do chrztu to moglabys wstawic jej zdjecie...albo chociaz napisac ile Cie kosztowala ;-)bo ja tu u nas sie rozgladalam i sa bardzo drogie wiec niewiem czy sie nie wstrzymac z kupnem do wyjazdu do pl:sorry2:ale tam tez nie orientuje sie z cenami hmm

reklama
Do góry