debiutantka
Marcówka 2007
Mój też przez ostatnie dni sporo śpi w ciągu dnia. Wczoraj mi na rękach zasnął po serii marudzenia a to do niego nie podobne (zasypianie na rękach oczywiście bo marudzenie to standard).
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My byliśmy przez tydzień u mojego taty w górach i ze spaniem nie było problemu. Ale miałam tam swój pokój, więc maluszek tam sobie mógł spać i nikt mu nie przeszkadzał. Gorzej było w podróży, chociaż to tylko 100km. Jak jechaliśmy w tamta stronę, to w połowie drogi się obudził i zaczęło mu się nudzić, więc musiałam go zabawiać, a z powrotem jechaliśmy wieczorem i myślałam że będzie mały spał całą drogę, a on się 3 razy budził i płakał. Najgorzej za pierwszym razem - tak się rozpłakał, że musieliśmy się zatrzymać, wyjąć go z fotelika i ponosić żeby się uspokoił....
U nas z tą żabką to jest średnio, bo Karol śpiąc na brzuchu wypina tyłek a nogi podkurcza i śpi na kolanach.
Ja właśnie miałam nadzieję, że będzie spał, bo jak jeździmy po mieście to zaraz usypia. No ale mój synuś jest wyjątkowym wiercipiętąMy mamy do pokonania ponad 400 km poprzecdnio jak jechalismy to w obie strony caly czas spala trzeba ja bylo budzic na karmienie:-) Karolinka lubi podrozowac to chyba dlatego ze w czasie ciazy duzo jezdzilam samochodem;-)
Dziewczyny, mój synek ostatnio często trze oczy. Wiecie co to może być?
Ja właśnie miałam nadzieję, że będzie spał, bo jak jeździmy po mieście to zaraz usypia. No ale mój synuś jest wyjątkowym wiercipiętą.
wiecie ja nawet nie wiedzialam,ze niepowinno sie dziecka wkladac do chodzika:-(ale dzieki Wam juz wiemPoza tym chodzik zaburza technikę chodzenia, na przykład dziecko może potem chodzić na palcach.
Tez bym poprosila zeby mi malenkiej nie rozpraszaliOJJJJ mnie by to tez wkurzalo ale jak jest spanie to spanie przepraszamy wszystkich i idziemy w spokojne miejsce na asku.
U nas podobnie jak dziewczyny pisały - Piotruś trze oczka jak jest śpiącyDziewczyny, mój synek ostatnio często trze oczy. Wiecie co to może być?