reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

no to lipa... my przed urodzeniem małego robiliśmy remont i ja się przenosiłam do mojego obecnego pokoju ;-)
a sama się przeniosłaś ??

my się wprowadziliśmy do mieszkania po teściach
w tamte wakacje neistety z braku funduszu nei robilismy małego remontu kwestia pomalowania ścian zerwanie tych ochydnych starodawnych tapet i tyle licze ż epo tej zimie w koncu uda sie to zrobic bo niestety to nei mój klimat te tapety :)))

reklama
czas sie kłaść do wyrka
mąz jeszcze tam walczyyyyy
a ja musze sie oswajać z wstawaniem o 7 by od 1 września się wyrabiać do przedszkola/żłobka na śniaadanie
więc dobranocccccccccccccccc

Witam
ale kobiety napłodziłyście:szok:
oczywiście jestem osioł byłam wczoraj zamówić nosidełko i kupiłam stopień a zapomniałam o podkładzie:angry: no nic wyślę m dzisiaj będzie psioczył bo tam wieczne korki są:baffled:

dzień dobry mamusie :))))

wow maluchy tak późno padły a wstały po 7 ale to dobrze niech sie oswajają
ja spać nie mogłam a pewnie cały dzień będę chodzić zakręcona czy zadzwonią wrrrrrrrrrr

Agutek to Tośka poszalała heheehh

śniadanko zjedzone aż dziwne bo kanapki z dżemem były nie sądziłam że o dokładkę poproszą :szok::szok: ale trza sie cieszyć
mgła opada bo była spora a ja muszę na zakupy wybyc nic na obiad nima w domu i na kolacje od razu też coś wymyślę
więc do miłego :)))

dzień dobry kochane,
ja muszę pomyśleć o jakimś kombinezonie, bo w zeszłym roku kupiłyśmy tanio i się rozwalił... buty na zimę też trzeba będzie kupić :-/

Ostatnia edycja:
Hello :-)

Powiem wam, że praca mi nie służy ;-). Wczoraj mnie rozbolała głowa i całą noc się męczyłam. Teraz z głową lepiej, ale za to jestem śpiąca i mi niedobrze :baffled:

blue, u ciebie już 12 tc, w szoku jestem jak to leci szybko
Nooo, strasznie szybko :szok:

Co do jedzenia to moje córcia jakoś nie przejawia wielkiej potrzeby jedzenia ;-)
U nas Karol ładnie jadł na wakacjach, a teraz już grymasi :baffled:

ja poszłam po wyniki ale żeby mi wesoło było pediatra na popołudnie tylko ejst bo 2 na urlopieeeeeeeeee
ale kukam na te wyniki i chyba nie sa super bo czytam ze jakieś nabłonki płaskie sa nieliczne okrągłe nabłonki tez sa lekukocyty widoczne w polu widzenia hehehheheh noii bakterie nieliczne w polu widzenia
nie robiłam dawnoo badania moczy nie wiem czy nieliczne w polu widzenia to tak se czy żle

zakupy zrobione będzie makaron z sosem pieczarkowym i piersią z kurki

maluchy się w sklep bawią a ja po raz kolejny chcę sie zabarć za pakowanei letnich rzecz
a na dworze tak zimnooo wow a ludzie normalnei jak w zimę ubraniiiiiiiiiiiiiiii a ja w japonkach poszłam hehehhehehehehhehehhehe
dziecie cieplej ubrałam tzn w dł rękawach i spodniach ale żeby tez nei przeginać zachartować je musze ciutke

Bluu czyli trza sobie pracę odpuścic :pPP

My ubranka myśle że mamy jeszcze tez dobre jedynie co to jesienne buciki trza kupić i Zuzi kapcie do przedszkola

reklama
Hej!:-)

fredzik dziwiłam się bo dla nas niedziela to dzień odpoczynku: wycieczki, spotkania z rodziną, leniuchowanie, kościół, restauracja itp.
Szymek nieźle z wagą przyspieszył!!! chyba z mc temu porównywałyśy wagę to miał podobnie do Zosi - 11,9 a teraz:szok:

agatulka trzymam kciuki za pracę:tak: w tamtym roku też chba szukałaś, nie?

magdajucha jestem pod wrażeniem wagi Krzysia:szok::-)

My też mamy tą podstawkę za 9,9 - fajna:tak:

roksi a bez kurtki Wójcika nie mogłabyś rodzić?:-p boska jesteś!;-)

Moje dziecko miało duźo placy, tak placowała z ubraniami aż się dopomniała: "mama chcę spać" :happy:

co na obiadki? u mnie leczo:tak:
i ciąg dalszy walki z praniem - 6 pralka od powrotu:szok:

Do góry