reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Fredzik zapomniałam że w Ikea są takie:baffled: no nic już kupiony:tak: pochwalę się że nas ma nacisk 360kg:szok::szok: już razem z m staliśmy na nim no ale jeszcze do 360kg brakuje:-D

oj cięzko trafić taką wagęęęęęęęę

ale wczoraj wieczorem ogladałam program jeny o lekarzach chirurgach który operuja ludzi otyłych takich powyżej 200 kg
o jejku a ja sie martwię że mam 4kg więcej niż przed ciążami

reklama
unas przeniesienie pokoju dzieci do 2 trwa juz 3 miesiące w lipcu ja byłam u moich rodziców i wtedy miało być to zrobione ale z racji że dzieci pod koniec sierpnia miały dostać inne mebelki od znajomych to kazałam wstrzymać i żałuje bo mebelki by były ale nie w komplecie wiec zostają te co są tylko teraz brak pomocników do zamiany

reklama
Do góry