reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Hej, my dziś cały dzień prawie poza domem, musiałam M uzupełnić garderobe,bo schudł "trochę" a jaki był szczęśliwy, że nie musi szukać największego rozmiaru! :-) obiad zjedliśmy w barze mlecznym, byłam w szoku, bo Ignac zjadł talerz pomidorowej i 6 pierogów leniwych! Taką miał frajdę, śmiał sie jak pani wołała "ruskie prosze" ;-)

mój to ma nawet nadwage,... nie wiem jak teraz.... musiałabym iść sprawdzic;-)
mój Krzyś nie lubi pierogów, tzn nie wiem czy nie lubi, bo nie chce spróbować... ale za to dzis zjadł pół dużej miski pomidorowej z ryżem ;-)

chyba większośc dzieci lubi pomidorową z ryżem heheheh
moje kochają pomidorową
moje pierogi lubią kopytka także

magdajucha wybiega na pewno to co ma w nadmiarze a po 2 dzieci ciągle rosną

maluchy nie mają zamiaru iść spać wrrrrr i mi jeszcze popiskuja kurcze oby mi sąsiedzi nie przysłali nikogo z władz

Fredzik zapomniałam że w Ikea są takie:baffled: no nic już kupiony:tak: pochwalę się że nas ma nacisk 360kg:szok::szok: już razem z m staliśmy na nim no ale jeszcze do 360kg brakuje:-D

Fredzik rzeczywiście tańszy hehehehhe
ja mam takie wykopaliska w pawlaczach i mam kurtek dla baków na jeszcze kilka latttttt ciuchów tak samo
wiec niearz się smeije jak ktoś spyta (chcąc malucha coś kupić) jaki rozmiar noszą to niewiem :pPP
zwykle im dokupuje tylko t-sherty ale trafiam w dobrym stanei w ulubionym grzebciuchu i kupuje na oko nie patrząc na metke

magdajucha niema co się martwić przeciez to nie 20kg nadwagi

dziecii padły w końcuuuu

reklama
Do góry