reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Madzikm w napisałam w sensie że jak przenoszę i zrobi się listopad to jakoś nie wyobrażam sobie młodej bez kurki i butów:szok: a m pewnie nie chciałby szwędać się po sklepach:-D a tak to mam już z głowy nawet jak pod koniec października zrobi się zimno;-)

reklama
Hej!:-)

fredzik dziwiłam się bo dla nas niedziela to dzień odpoczynku: wycieczki, spotkania z rodziną, leniuchowanie, kościół, restauracja itp.
Szymek nieźle z wagą przyspieszył!!! chyba z mc temu porównywałyśy wagę to miał podobnie do Zosi - 11,9 a teraz:szok:

agatulka trzymam kciuki za pracę:tak: w tamtym roku też chba szukałaś, nie?

magdajucha jestem pod wrażeniem wagi Krzysia:szok::-)

My też mamy tą podstawkę za 9,9 - fajna:tak:

roksi a bez kurtki Wójcika nie mogłabyś rodzić?:-p boska jesteś!;-)

Moje dziecko miało duźo placy, tak placowała z ubraniami aż się dopomniała: "mama chcę spać" :happy:

co na obiadki? u mnie leczo:tak:
i ciąg dalszy walki z praniem - 6 pralka od powrotu:szok:

tak w tamtym roku też szukałąm i do lipca miałam pracę potem przerwa bo to w sklepiku szkolym w szkole studenckiej niezbyt chcę tam wracać no chyba ze się dogadam że w wekendy nie przychodze do pracy to oki ale to od pażdziernika zobaczymy

widac wyjazd udany jak tyle praniaaaaaaaaaaaa

my po spacerku i zaszłam do znajomej od wrześnai będzie nieraz potrzebowac pomocy zmiennika na stoisku z perfumami na razie to tak by coś robić jak dzieci pójdą do przedszkola/żłobka a ja kilka groszy sobie dorobię
tel milczał więc dalej szukammmm wrr szkoda

a moja leży i woła na przemian mnie lub m:baffled:
m dziś kupił podkład taka guma a na wierzchu bawełna:tak: więc dziś pierwsza noc bez pampka:tak:
Madzikm 6 pralek:szok: a ile później prasowania:szok::szok:
Fredzik ja to bym chciała jesień i od razu wiosne:rofl2: zimę możemy ominąć

co mnie szczujecie knedlami:-p nie wolno ciężarnej o takich pysznościach pisać:-p

cześć kobietki, ja też jestem pod wrażeniem wagi mojego dzieciaka, ale mieści się w normie więc jest ok, no nie?

witaj witajjjj

a moja leży i woła na przemian mnie lub m:baffled:
m dziś kupił podkład taka guma a na wierzchu bawełna:tak: więc dziś pierwsza noc bez pampka:tak:
Madzikm 6 pralek:szok: a ile później prasowania:szok::szok:
Fredzik ja to bym chciała jesień i od razu wiosne:rofl2: zimę możemy ominąć

co mnie szczujecie knedlami:-p nie wolno ciężarnej o takich pysznościach pisać:-p

czyli Fredzik musi podesłać porcjeeee

moje leżą oba na dolnej częsci łózka i sie tylko co chwilkę łokciami traktuja lub bija o kołderki kto pod jaka śpi normalnie zooooooo

reklama
Do góry