magdajucha
mamunia Krzysiunia
cześć, jestem trzecia
My mieliśmy dziś noc zakończoną po 7 ;-) miłego dnia dziewczynki;*
My mieliśmy dziś noc zakończoną po 7 ;-) miłego dnia dziewczynki;*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jejku Fredzik pomyśl co będzie w okresie dojrzewania;-)dokładnie tyle że obawiam się bankructwa bo moje dziecko od obiadu zjadło już: jajko, miskę makaronu, ogórka kiszonego, dwie kanapki z chleba z serkiem almette i pół banana a zaraz zje z nami jeszcze obiad pewnie...
blue, u ciebie już 12 tc, w szoku jestem jak to leci szybko
a mi pani w Bartku mowiła że wrzesień tak po 10Hehe...w Bartku buty zimowe będą w październiku ;-)
Hej!
ale mi się nic nie chce
wczasy rozleniwiają, snuję się po kątach i udaję, że nie ma nic do roboty
agutek Ty nie w pracy?
agatulka a jakiej pracy szukasz?
fredzik w szoku jestem, że takie rzeczy w niedzielę robicie
Szymek chyba od zawsze ma apetyt, nie?
czemu? :-) czasem trzeba a jest jeden karnisz, z którego ja nie jestem w stanie zdjąć ani firanek ani zasłonek
no w sumie zawsze miał apetyt ale nie taki już 12,8 waży mój "tłuścioch"
a mi pani w Bartku mowiła że wrzesień tak po 10
kupiłam ten podeścik do ubikacji uczymy się na razie;-)
mój nie przejawia zbytnio apetytu, a waży ponad 17kilo, chyba najwięcej z wszystkich dzieci naszych marcowych;-)no w sumie zawsze miał apetyt ale nie taki już 12,8 waży mój "tłuścioch"
mojego to byś na bank nie zmusiła od tego jedzenia...dokładnie tyle że obawiam się bankructwa bo moje dziecko od obiadu zjadło już: jajko, miskę makaronu, ogórka kiszonego, dwie kanapki z chleba z serkiem almette i pół banana a zaraz zje z nami jeszcze obiad pewnie...
blue, u ciebie już 12 tc, w szoku jestem jak to leci szybko
mój nie przejawia zbytnio apetytu, a waży ponad 17kilo, chyba najwięcej z wszystkich dzieci naszych marcowych;-)
mojego to byś na bank nie zmusiła od tego jedzenia...
bluuu nooo leci lecii....