reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

witajcie,
u nas nocka spoko, wstaliśmy przed 8, aż głowa mnie boli :/
Krzysiu coraz lepiej, na szczęście... nie będę szła z nim do lekarza, wyleczymy się w domku ;-) najważniejsze, ze gorączka minęła ;-)

reklama
hej:tak:
moja od dwóch dni ma jakieś płaczki w nocy:baffled: płacze i trzeba iść po nią i przychodzi do nas:baffled:

Debiutantko my mamy chyba fotelik Hamax ale taką najtańszą wersję chyba coś ok 200zł bez tej opcji spania:tak: zainwestuj w dobry kask:tak: nie taki co mu styropian biały wystaje od spodu:no:
Agutku zanudzisz się:-D;-)
Magda to dobrze że synuś zdrowieje:tak:

Hello :-)

Mój mąż właśnie "bada rynek" fotelików na rower.. Fredzik, Roksi Wy macie, no nie? Mozecie raz jeszcze przypomniec nazwy i czy jesteście zadowolone?
My mamy fotelik - Hammax Siesta. Bardzo fajny jest :tak:. Ale spokojnie można sobie darować opcję z rozkładanym oparciem, bo to się kompletnie nie sprawdza. Raz mi młody usnął na rowerze i nawet jak mu pochyliłam to oparcie, to i tak głowa mu latała na wszystkie strony :baffled:. Niestety kask powoduje, że głowa się odpija od oparcia jak piłka ;-).

Wczoraj pojechaliśmy sobie w górki do dziadka. Umęczyłam się strasznie tą jazdą :baffled:. Karol oglądał sobie bajki na DVD i nawet był grzeczny w aucie. Nazbierałam porzeczek, ale chyba zrobię z nich kompot, bo mi się nie chce nic innego ;-).

Już w ogóle nie używamy pieluch, nawet w nocy. W trasie jak Karol chciał siku, to mówił i się zatrzymywaliśmy :-). Fajnie tak :-).

hej Kobietki!

lubię Was:-)

my też bez pieluszki w nocy:tak: troche to męczące bo o 6 rano mama siku ale dorosłość ma swoją cenę:-D

powoli myślę o pakowaniu, na 17 dni jedziemy, ila mam wziąść majtek dla Z?:-D

hej :-)

moja Mala chce gume :cool2: mowie do niej ,ze jak pojdziemy na spacerek to kupimy ,a ona mi na to "nie jest u mamy tojebce-w trrebce" :-D:-D wiec musialam pokazac ,ze nie ma i teraz ryczy w nieboglosy szok :cool2:

Madzik - ja bym wziela na kazdy dzien :tak:i jeszcze pare na zapas;-) ale u Was to wyjdzie ze 20:szok::-D

ja bym wzięła z 7-10par majtusiów, potem przecież można przeprać ;-)
jak byłam na dwa tyg to wzięłam trzy pary spodni dla małego na każdą pogodę, dwie bluzy, kurtkę, skarpetki chyba 4pary, więcej nie pamiętam;-)

madzikm zabieraj wszystkie jakie masz;-) pochwal się gdzie jedziecie:-p
Sandi cwaniara z twojej córci:-D

moja zasnęła właśnie:tak:

reklama
Do góry