reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

witam,
dziś już lepiej, poszedł spać o 22, bo zasnął po 15 na godzinkę i nie chciał spać, a na dodatek moja siostra robiła raban z ciotką przed wyjściem... wrrrr
jutro pójdę z małym chyba do lekarza, bo nadal ma gorączkę. Strasznie kaszle i ma okropny katar :(

reklama
dzień dobry:)

magda zdrówka dla Krzysia!.
debiutantka jej ale straszna historia z tym płukaniem żołądka. Biedny MAteusz Kurcze ja nie znam wiekszości roślin, nie wiem czy trujące czy nie... pewnie też bym poleciała od razu na płukanie .

A wiecie co mi chodzi po głowie od dluższego czasu...
Kurs pierwszej pomocy... chce całą rodzinę wyciągnąć. Nie mam bladego pojęcia co robić jakby cos się działo z dziećmi i strasznie mnie to martwi .U nas Pogotowie organizuje takie kursy bo już robiłam rozpoznanie... kosztuje to ok 200 zł, może nawet mniej.

A ja wczoraj prawie cały dzień z dziećmi sama. Mąż pojechał polatać. Kocham moje dzieci ale miałam ich wczoraj serdecznie dość. Na zmianę wrzaski, Michałowi chyba idą zęby więc ciąglę mękoli, Wojtek natomiast miał wczoraj dzień na " nie". Przeklinałam tego mojego biednego M w myślach okropnie.. heheh. No i teraz ja się relaksuje przy kawie a M nadrabia stracony czas z "kochanymi maleństwami" na spacerze:)))

Miłej niedzieli:)

Dobry wieczór :)

Pustki i cisza bo wszystkie nad wodą siedziały :). Ja dzis mam wene do obrabiania zdjęc wiec siedzę przy kompie ale cicho.

Kaskada jak chcesz się postresować to tu jest informacja o tych niebezpiecznych zielskach Ogrodowe niebezpieczeństwa - trujące rośliny .

Fredzik, Mateusz w zasadzie poza tym nieprzyjemnym zabiegiem i traumą do białych kitli to bez zmian tzn. dobrze i łobuzowanie pod przykrywką anielskich włosów go nie opuściło . Podejrzewam, ze mógł tego nawet nie połknąć... ale lepiej na zimne dmuchać. Ale co jakis czas mu robimy "wykłady" i przypominamy o "zdjedzonej kulce".

A jak nasze "ciężarówki" ten upał znoszą?? Jutro ma się znacznie ochłodzić więc pewnie znów nas burze czekają....

Mój mąż właśnie "bada rynek" fotelików na rower.. Fredzik, Roksi Wy macie, no nie? Mozecie raz jeszcze przypomniec nazwy i czy jesteście zadowolone?

Aaa pamiętcie o moich rozterkach w kwestii butow?? Kupiłam je i wtopa... po jednym przejściu mnie poobcierały i to w kilku miejscach :/. W piątek w innym sklepie tej sieci spytalam czy jest mozliwość wymiany na większy numer i powiedziano mi, że tak ale jesli nie byly noszone ... A po tym jednym przejściu sie fleczek z obcasu sie zdeptał (chyba nie jestem aż taka cięzka!!) i już sie nie da ściemnić, ze nie były chodzone.. I tak to jest , kosztowaly niemalo a teraz będę się w nich męczyc :(. Pozostaje mi tylko oddanie do szewca żeby je rozciągnął... W brodę sobie pluję ... no ale zachciało się babie i ma....

debiutantka ja w avon swego czasu kupiłam sobie taki a' la żel na pięty, na miejsca w których nas buty obcierają, z serii tej niebieskiej (foot & cream czy jakoś tak) i powiem Ci, że bardzo mi pomogło, juz mnie nie obcieraja buty...

reklama
Do góry