reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
dziś MY pospałyśmy do 9:zawstydzona/y:

kości mnie bolą bo za długo w łóżku bez ruchu:-D

roksi a już myślałam, że tyle pichciłaś:-p

ewelina to łóżeczko to nasz typ:tak: tylko białe:tak:
udanych zakupów:-)

u nas dziś sobota sexualna czyli, w języku mojego teścia, leniwy dzień i wszystko na zwolnionych obrotach. Posprzątam tylko bo jutro mamy gości:tak:

dzień dobry:-)
Ja dziś o 4.40 usłyszałam wołanie -" mamusia mleczkooooo":eek: i tak jeszcze z pięć razy a jak wstałam żeby zrobić to franca mała zasnęła i już nie chciał mleczka:crazy: a jeszcze M zaspanym głosem do mnie " to sama wypij i nie marudz":angry:
Agutek, nie jesteś sama w buncie dwulatka, u nas też jest wycie - zwłaszcza jak trzeba wracać ze spaceru, a jak uda nam się Ignasia jakoś przekonać i w miare grzecznie wraca, to na podwórku przed domem znów zaczyna się akcja, bo chce zostać i jeździć samochodzikiem:eek: na szczęście schodów nie mamy:-D
U nas w ramach protestu młody robi akcję "żółwik" wygląda to mnie więcej tak:

Załączniki

• żółwik.jpg
    żółwik.jpg
    33,5 KB · Wyświetleń: 23
Soppana mężuś dowcipniś:-D

aha zapomniałam napisac że młoda wstała z suchą pieluchą:tak: wczoraj po 2 godzinach zakupów też miała suchą:tak: od 3 dni żadnej wpadki:tak: po za kupą ale może zakuma :confused2:

hej :-) my wstalysmy dzisiaj przed 9ta :tak:wiec spoko :-)zakupki juz tez mamy za soba :tak:Mala dala niezly popis :crazy: siadala na ziemie jak cos chciala i wrzeszczala :baffled: ja oczywiscie "bez reakcji" czejalam ,az jej przejdzie i sie uspokoi:tak:

Roksi - zalapie i to pewnie wczesniej niz sie tego spodziewasz:tak:

Hello :-)

Karol już dwie noce przespał bez pieluchy. A dzisiaj dzień bez drzemki :sorry:. A tu pogoda w sam raz do spania :baffled:.

Agutek, niedawno czytałam w jakiejś gazecie o buncie dwulatka i tam pisali, żeby być konsekwentnym w ważnych sprawach, a w mniej ważnych raczej odpuszczać. Znaczy żeby nie udowadniać dziecku "kto tu rządzi".

reklama
a no i zapomnialam Wam powiedziec ,ze pierwsza wizyte u dentysty mamy zaliczona :tak:i Niunka zabki ma jak narazie (tfu -tfu zeby nie zapeszyc) zdrowe :tak::-)piatek nadal brak.

Do góry