reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Sandi,mój M też nałogowo żuje gumy,ale Ignaś kiedyś połknął:-/ wiec teraz dajemy mu po pół rozpuszczalnej. Ostatnio m musiał iść do sklepu,bo sie skonczyły!

reklama
mnie kiedyś tą kartę dali ale nie zagłębiałam się w tajniki bo bywam tam raz na dwa lata:baffled: ale fajnie że się dowiedziałam co i jak :-)

madzik, dziś były ziemniaczki z kurkami i zupa ogórkowa
wczoraj, rosół i pierożki pieczone z nadzieniem brzoskwiniowo - morelowym (mnaim)
jutro - nie mam pojęcia :sorry: może ruskie zamrożone na dzień bez weny kulinarnej :baffled:
chodzi za mną wątróbka smażona z jabłkiem i cebulką i lasagne
a na całkowity brak pomysłów dobry jest kalafior z bułką tartą na maśle/ sosem serowym/ spaghetti/ fasolka szparagowa z bułką tartą, cukinia smażona w panierce jak kotlet...

Fredzik, ciszej o tym jedzeniu,bo mam w lodówce kalafiora smażonego w panierce a obiecałam nie podjadać po 20. U mnie ostatnio ciągle fasolka szparagowa,cukinia, kalafior,do tego albo jajko sadzone. Wczoraj był kotlet mielony na waflu,dziś kotlety sojowe z kaszą gryczaną i buraczki.

niedawno wróciłyśmy z wojaży:sorry: mąż mówi na nas "włóki":-D

ewelinamy ostatnio skorzystaliśmy z karty IKEA Family bo nabyliśmy torbę do pakowania za 0,99 a nie za 1,99:-D ale fajna jest, jeździmy z nią na zakupy po pakowna:tak:
jakie łóżko?

fredzik jesteś dla mnie absolutnym, ale to absolutnym GURU kulinarnym:tak: zawsze oryginalnie, zdrowo i smacznie:happy: wyrazy uznania.

agutek ale się Wam powodzi z tą restauacją:rofl2: a mamusia w domu:-p

Witam:tak:
jak weszłam wczoraj do kuchni o 20 to wylazłam o północy:szok::szok: mój m się śmiał że przez całe życie nie siedziałam w kuchni tyle co wczoraj:-D :-D
Do prawie do do 1:30 godziny oglądałam film i 10 minut przed końcem zasnęłam:sorry:

reklama
Do góry