reklama
Lajla83
Fanka BB :)
M zarządził że będzie Maja w sumie to ja wybrałam Natalkę więc przy drugim m miał wybrać ja tylko podsunęłam swoje pomysłyhej :-)
Roksi - to jednak bedzie Majeczka ,a nie Amelka czy Emilka tak?
a najlepsze jest to że moja mama ma parkę kotów Maja i Gucio i jak opowiadam córci o Mai to ona zaraz mówi że babci kotek
madzikm
Mamy lutowe'07
hej!
agutek nie no jeszcze w nocy bunt oby krótki a intensywny jak piszesz
poprzeglądaj Cztery Kąty może, tam są fajne rozwiązania ja mam stosy gazet i już oczopląsu dostaję, ale projekt na sypialnię i pokój Zosi jest
Babcia dziś przybiegła z rewelacją, że Zosia mówi brzydkie słowo: "głupi" kilka razy zwróciła jej uwagę i obawiam się, że tym samym zmobilizowała do powtarzania
sandi ale akcja z tymi gumami ja jak najdłużej odwlekam te pyszności, wystarczy, że Zosia pokochała u babci żelki
roksi spoko, ciężarnej nie ruszam;-) nie ma pośpiechu;-)
aa! i łazienkę też projektuję, jest taka wielka, że nie wiem co tam ustawić ma około 15m2
jenny dziewczyny...co Wy gotujecie na obiady...wymiękam
agutek nie no jeszcze w nocy bunt oby krótki a intensywny jak piszesz
poprzeglądaj Cztery Kąty może, tam są fajne rozwiązania ja mam stosy gazet i już oczopląsu dostaję, ale projekt na sypialnię i pokój Zosi jest
Babcia dziś przybiegła z rewelacją, że Zosia mówi brzydkie słowo: "głupi" kilka razy zwróciła jej uwagę i obawiam się, że tym samym zmobilizowała do powtarzania
sandi ale akcja z tymi gumami ja jak najdłużej odwlekam te pyszności, wystarczy, że Zosia pokochała u babci żelki
roksi spoko, ciężarnej nie ruszam;-) nie ma pośpiechu;-)
aa! i łazienkę też projektuję, jest taka wielka, że nie wiem co tam ustawić ma około 15m2
jenny dziewczyny...co Wy gotujecie na obiady...wymiękam
Ewelina z Bydgoszczy
hej!
Boże to 1/3 mojej chałupy
Lajla83
madzikm to ja mam takiej wielkości sypialnie
mój m ma urodziny czekam na kuriera z prezentem i nie mogę się doczekać
wieczorkiem muszę jakieś ciasto skonstruować a jutro od rana jakieś sałateczki, mój m robi buritos jako danie główne goście jutro wieczorkiem
mój m ma urodziny czekam na kuriera z prezentem i nie mogę się doczekać
wieczorkiem muszę jakieś ciasto skonstruować a jutro od rana jakieś sałateczki, mój m robi buritos jako danie główne goście jutro wieczorkiem
Ewelina z Bydgoszczy
czy któraś z Was ma kartę ikea family, czy są z tego jakies korzyści? wybieram sie na zakupy w niedzielę:-)
Ewelina z Bydgoszczy
Roksi a co kupiłaś M?
Lajla83
Ewelina nie mam ale też wybieram się do ikea bo chce kupić takie przegródki do szuflad tak by mi bielizna nie latała po szufladzie;-)czy któraś z Was ma kartę ikea family, czy są z tego jakies korzyści? wybieram sie na zakupy w niedzielę:-)
kupiłam torbę do laptopa ale że mój m ma 17 calowego to trochę mały wybórRoksi a co kupiłaś M?
u nas tylko 17 były w samsonite a tam ceny jak z kosmosu
reklama
Hejka, my dziś od rana na wycieczce w lesie, ja oczywiście co drugi pieniek siadałam:-) pogoda rano była taka sobie,ale pojechalismy. Ignas jadł poziomki,widział żaby,jaszczurke,zbierał szyszki i dwa razy sikał na drzewko! Jestem padnieta,ide leżeć