reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
hej :-)

Roksi - to jednak bedzie Majeczka ,a nie Amelka czy Emilka tak?:rofl2:
M zarządził że będzie Maja:tak: w sumie to ja wybrałam Natalkę więc przy drugim m miał wybrać ja tylko podsunęłam swoje pomysły:tak:
a najlepsze jest to że moja mama ma parkę kotów Maja i Gucio:-D i jak opowiadam córci o Mai to ona zaraz mówi że babci kotek:confused2:

a moja akcji nie odstawia ale zrobiła się pyskata:szok: rzuca hasła typu "mama sio":szok: grozi palcem i mówi "nu nu u tata":szok:

hej!

agutek nie no jeszcze w nocy bunt:eek: oby krótki a intensywny jak piszesz:tak:
poprzeglądaj Cztery Kąty może, tam są fajne rozwiązania:tak: ja mam stosy gazet i już oczopląsu dostaję, ale projekt na sypialnię i pokój Zosi jest:tak:

Babcia dziś przybiegła z rewelacją, że Zosia mówi brzydkie słowo: "głupi" kilka razy zwróciła jej uwagę i obawiam się, że tym samym zmobilizowała do powtarzania:baffled:

sandi ale akcja z tymi gumami:rofl2: ja jak najdłużej odwlekam te pyszności, wystarczy, że Zosia pokochała u babci żelki:baffled:

roksi spoko, ciężarnej nie ruszam;-) nie ma pośpiechu;-)

aa! i łazienkę też projektuję, jest taka wielka, że nie wiem co tam ustawić:-D ma około 15m2:sorry:

jenny dziewczyny...co Wy gotujecie na obiady...wymiękam:eek:

madzikm to ja mam takiej wielkości sypialnie:sorry:

mój m ma urodziny czekam na kuriera z prezentem i nie mogę się doczekać:confused2:
wieczorkiem muszę jakieś ciasto skonstruować a jutro od rana jakieś sałateczki, mój m robi buritos jako danie główne:tak: goście jutro wieczorkiem:tak:

czy któraś z Was ma kartę ikea family, czy są z tego jakies korzyści? wybieram sie na zakupy w niedzielę:tak::-):tak:
Ewelina nie mam:no: ale też wybieram się do ikea bo chce kupić takie przegródki do szuflad:tak: tak by mi bielizna nie latała po szufladzie;-)
Roksi a co kupiłaś M?
kupiłam torbę do laptopa:tak: ale że mój m ma 17 calowego to trochę mały wybór:baffled:
u nas tylko 17 były w samsonite a tam ceny jak z kosmosu:szok::szok::szok:

reklama
Hejka, my dziś od rana na wycieczce w lesie, ja oczywiście co drugi pieniek siadałam:-) pogoda rano była taka sobie,ale pojechalismy. Ignas jadł poziomki,widział żaby,jaszczurke,zbierał szyszki i dwa razy sikał na drzewko! Jestem padnieta,ide leżeć

Do góry