reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
ja moja się nie posikuje:tak: dziś poszła zrobić siku przed założeniem pampka na noc więc sprawdzę rano czy sika w nocy czy nie:tak: ale i tak za nim położę ją bez pampka to kupę podkład:tak:
duszno jest:confused2: czeka mnie kiepska noc przy tej pogodzie:baffled:

wogole musze Wam cos powiedziec moja cora uwielbia gumy :tak: takie zwykle "orbit"-na przyklad-mietowe :szok: i normalnie codziennie robi dzikie awantury jak nie dostanie gumy :szok: dzisiaj musialam specjalnie isc z nia do sklepu i jej kupic :szok: po czym pozula troszke i wyplula ,teraz znow "jej sie zachcialo" gumy dalam jej i mowie teraz nie zuj bo na jutro ci nie starczy ,a ona do mnie "nie tylko ogodam" :szok: i schowala je spowrotem do opakowania normalnie boi sie ,ze jutro nie bedzie miala :szok::szok::szok: ,a to wszystko pewnie przez meza :sorry:ktory gdziekolwiek sie "porusza" musi miec gume i koniec i tak sie napatrzyla i teraz robi sie to samo :szok::szok::szok:

ej to ja chciałam fotki od Ciebie:-p

mnie wkurza, że muszę zmienić wannę na prysznic by mieć odrobinę więcej miejsca..ale przez to nie będę mogła mieć linek na pranie, a nie znoszę stojących w pokoju suszarek :dry: ale nie mam wyjścia, bo miejsca na spuszczane linki w łazience nie będzie :no:
a narożna nie byłaby bardziej ustawna:confused:
ja mam grzejnik drabinkowy więc jak grzeją pranie schnie szybko latem na balkon wywalam suszarkę ale tez mnie wkurza :baffled: linki mam ale m na swój wzrost je zamontował i muszę pranie z krzesełka wieszać:sorry:

reklama
Fredzik, to sobie odpoczęłaś, skoro maluch się kimnął;-), a jak było z wieczornym zasypianiem, nie miał kłopotu:confused2:

Agutek, ja mam malutką łazienkę, ale chyba ustawną, bo w kawdracie i wszystko ładnie pasuje, mam kabinę, pralkę dwa słupki szafek i umywalkę,no i kosz na bieliznę:tak:

Sandi, dobrze że mała tylko zuje, a nie łyka tej gumy:szok::-D

Do góry