reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

hej:tak:
teraz pomyślicie jak ta łazienka musiała wyglądać że chłop ją szoruje:szok::szok::szok: ale jak to przy remoncie rozlewnia farb tam była, wszystkie narzędzia tam leżały:tak:
mój m podziałał do 23:tak: mógłby jeszcze płyteczki w ubikacji umyć;-) no ale już nie będę przeginać:tak:
dzisiaj dalej piorę wyprawkę dla Mai:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
witajcie, ja dziś idę do gina, sprawdzić czy wszystko ok, strasznie nie lubię chodzić do gina wrrr... no ale jak trza to trza... ciekawe o której wrócę... na szczęście mam z kim zostawić Krzysia ;-)

Hello :-)

witajcie, ja dziś idę do gina, sprawdzić czy wszystko ok, strasznie nie lubię chodzić do gina wrrr...
A ja lubię :-p. W ogóle lubię chodzić do lekarzy, taka zboczona jestem :-D

Mam ostatnio niechęć do jedzenia czegokolwiek, odrzuca mnie od wszystkiego :eek:. Jestem głodna, a na nic nie mam ochoty - dramat :wściekła/y:.

ja do ginekologa też lubię:-p
Blu takie uroki początków:baffled:
wczoraj na Discovery był fajny film o ciążach:tak: nie ten co za naszych czasów puszczała tvp kurcze jak zobaczyłam poród to mi ciarki przeszły:szok:

hej,

Blue miejmy nadzieję, że ci minie, bo zagłodzisz siebie i maleństwo:szok:, a może spróbuj czegoś, czego wczesniej nie lubiłaś:confused2:

umyłam okno w kuchni i zmykamy na dwór:tak:

Witajcie :)

blu - zazdroszczę, bo ja mogłabym jeść bez przerwy :sorry: Jem i jem i jem... :sorry::-D

Też nie lubię chodzić do lekarzy..

Nic mi się nie chce.. :sorry: Pasowałoby wyjść z małym na jakiś spacer, a mnie się ruszać nie chce :baffled: Najchętniej przeleżałabym cały dzień przed tv, albo z książką w ręku ;)

reklama
Do góry