reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Ja jestem Roksi:-) chłopaki pospali do 7:szok: a ja już od 5 się kręciłam z boku na bok:baffled: cóż chyba się trzeba przyzwyczajać;-)
zaraz idziemy na zakupy, o 10 otwierają koło nas nowy sklep z zabawkami:-D

właśnie wróciłyśmy :tak: bylyśmy obczaić torbę do laptopa (prezent dla m) ale okazało się że nie ma tych na przekątna 17:baffled: no nic zamówię na allegro:tak: jak szłyśmy przez park pytałam się N. czy chce siku i mówiła że nie:confused2: weszłyśmy po drodze do sklepu po Jelpa bo wczoraj przywlekłam ubranka od babci:tak: i nagle patrzę a młoda popuściła:szok: taką małą kałużkę zrobiła:zawstydzona/y: i już miałyśmy zmykać po tajniaku a N. na caly sklep "mama patrz sisi zrobiłam":zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: przeprosiłam i poprosiłam o coś do wytarcia:zawstydzona/y: pani miała taką minę jaby nie wiem co się stało:confused2:

blu super:tak:
Ewelina coś mało piszesz:-p

hop hop:-)

roksi ale babsko się trafiło:confused2: przecież zetrzeć mopem to nic wielkiego, jeszcze przeprosiłaś:tak:
nam też się zdarzyło siku w sklepie, tylko zdążyłyśmy się ulotnić:sorry:

bluea długo zamierzasz pracować? jakie badania?

soppanai jak? obłowił się Ignaś?

ewelinapisz jak było:tak:

My mamy tydzień spokojny bo ja w domu codziennie, wykorzystamy ten czas na spotkania towarzyskie:tak: przyjeżdżają koleżanki z dzieći, malujemy farbami na polu, dzieci się kąpią, bawią w domku - super jest:-)

bluea długo zamierzasz pracować? jakie badania?
Obawiam się, że do końca roku, bo liczę na sporą premię w grudniu. Przyda się na wyprawkę ;-). A badania takie:
- mocz
- morfologia
- glukoza
- HBS (zap. wątroby typu B)
- HCV (zap. wątroby typu C)
- HIV
- USR (kiła)
- toxo x 2
- różyczka
- CMV x 2 (cytomegalia)

reklama
blu ja z pierwszych badań miałam
mocz, morfologię, wr, hbs, hiv, glukoza:tak: dobrze że grupę krwi miałam już udokumentowaną bo to chyba najdroższe badanie:baffled:

madzikm nie ma jak urlop:cool2:

poprałam ubranka:tak: ale ten jelp ma dziwny zapach:sorry:

Do góry