reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
rano wpadłam tylko na dzień dobry, bo roboty po wyjeździe sporo:sorry:
a i codzienne obowiązki wróciły, np. gotowanie obiadku:baffled::eek:

wyjazd się udał, bo pogoda dopisała:-),
już po przyjeździe poszlismy na długi spacer nad morze, coby Piotruś je zobaczył, ale on nie był zachwycony:szok::no:, fale go goniły, piasek był mokry i w ogóle bał się:baffled:, dopiero nastepnego dnia, kiedy poszliśmy całą "bandą" (brat z rodziną i siostra z rodziną), rozbilismy obóz nad samym brzegiem, to była zabawa, ale dla mojego malucha tylko w piasku:laugh2:, o kapieli i tak nie było mowy:no::-D,
po południu, po drzemkach maluchów szlismy na spacery po Łebie, do portu, wesołego miasteczka,
z bratową zafundowałysmy sobie przejażdżkę łodzią motorową:szok:

wieczorem kładlismy maluchy spać, a sami schodzilismy na taras odpoczac po całym dniu;-):-p
przydał sie nam ten weekend:tak:, odpoczęlismy, zabawiliśmy się troszkę:-)
teraz czekamy na kolejny wyjazd, tym razem dłuższy:tak::-D;-)

blu t super taki pakiecik:tak: ja za pierwsze badania coś ok 50zł płaciłam, później morfologa i mocz to koszt ok 17zł:tak:

Ewelina super że pogoda wam dopisała:tak:

soppanai jak? obłowił się Ignaś?
to M musiałam stopować żeby całego sklepu naraz nie wykupił:-) budzi się w nim małe dziecko jak widzi resoraki:-p no ale one przynajmniej nie kosztują dużo, dziś kupili autobus i nowe muminki do czytania, bo M zaraził Ignasia muminkami, słodko to wygląda jak oglądają razem:happy: (ale te stare, wycinankowe)
Ewelina, super wakacje:tak:

mój m szoruje płytki w łazience:szok::szok: nawet nie wchodzę bo jeszcze wenę straci:-D kurcze chyba zrobię mu fotkę bo już mogę takiej akcji nie oglądać:szok:
od remontu przymierzał się tydzień do mycia płytek ale myślałam że skończy się na tym że ja je wyszoruje a tu niespodzianka:szok:

reklama
Do góry