reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

witam:-)

widzę, że na forum też wakacjowo;-)

roksirelaks się należy po rudach remontu:tak: dobrze, że Dzidzi wygodnie:tak:

Mamusie pieluszkowców spokojnie, na wszystkich przyjdzie czas:-) nie ma co zachodzić w głowę:no:;-)

ja mam od jutra ponad tydzień prawdziwego uropu bez praktyk:tak: może się więcej poudzielam;-)

reklama
hello z wieczorka.... kurde, jaki dziś był skwar, a jutro ma być goręcej!! ;-/ nigdzie jutro nie wychodzę... ;-/

madzikm a jakie masz praktyki? Gdzie pracujesz?

Ostatnia edycja:
hej!

ja wstaję 6.30:-) nie, że do pracy, po prostu nie mogę dłużej leżeć, ale przed 22 padam:sorry2:

bluu nas było np. tydzień suchych nocy a potem zdarzał się pełny pampers, ja się jeszcze nie decyduję... tym bardziej, że przed nami długa podróż...
słyszałam, że jęczmienie wychodzą jak organizm się broni przed chorobą, nie wiem czy to prawda:confused:

magdamam praktyki logopedyczne.

Dziś mam dzień pt. "Matka Polka":-p rano malowałyśmy na tarasie farbami, potem w basenie jakieś wyimaginowane zupki powstawały a po południu atrakcje z rówieśnikiem, na jutro biorę urlop:-D

hej:tak:
znów ładny dzień a my kisimy się w domu:baffled: no noc basen na balkon i tyle:tak: od rana koszą trawę i mam nadzieje że szybko skończą bo inaczej nici z kąpieli:szok:

wczoraj pojechaliśmy na zakupy spożywcze ale nie zaryzykowałam bez pampka:no: okazało się po 2,5godzinie że pampers był suchy:tak: z kupą marnie poszła wczoraj w majty:baffled:

w 5-10-15 były u nas przeceny i kupiłam spodnie, i 2 bluzeczki wszystko po 9.90:tak: nie lubię jakości tych ubranek ale za tą cene;-)

nie no dziewczyny mam pisać sama do siebie:szok:
to piszę :-p
młoda siedziała 3 godziny w basenie:tak: niedawno przeszła niezła burza:szok: aż mała w brzuchu mi skakała:szok:

reklama
a moja jeszcze nie śpi:baffled: leży obok mnie i ściemnia że babok jest u niej pokoju:confused2:

Mój ostatnio miewa też kłopoty ze snem, ale ja konsekwentnie kładę małego do łóżka z butlą i wychodzę i tylko jak bardzo płacze to wchodzę, a tak niech sobie woła, kwiczy, ja nie wchodzę, bo potem on zamiast spać to się bawi :-/ a w ogóle to chciałam wam powiedzieć, że jesteśmy na dobrej drodze do pożegnania się z pampersami, bo mały od wczoraj robi kupkę do kibelka. Dziś nie bardzo chciał, ale obiecałam mu wyjście na rower i się zgodził zrobić. Była to mała kupka, wręcz bobek taki mały, ale zawsze to coś :p

Do góry