reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
a ja często kupuje Cheerokee bo z reguly zakupy w tesco robie. i na wielkanoc kupilam Xawkowy cały strój, dżinsiki (takie materiałowe cienkie, sweterek w serek i bluzę 2-stronną) i 2 t-shirty i jeszcze buciki, takie adidaski, za 10pln bylyl w przecenie jakiejs. dałam za to coś ok 100pln i jeszcze buciki, takie adidaski, za 10pln bylyl w przecenie jakiejs.
zdjątka poniżej

i nic sie z ciuszkami nie dzieje w praniu itp.
Ba nawet żółtego t-shirta umazał smarem z bramy u kolegi i śladu po praniu nie ma :-)

Załączniki

• DSCF7905.jpg
    DSCF7905.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 29
  • DSCF7906 (Medium).jpg
    DSCF7906 (Medium).jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 28
teraz nawet real i auchan mają swoje "marki" ubraniowe, przyzwoite jakościowo i cenowo, a w tesco to zależy kiedy się trafi, bo pamiętam że jak szukałam dla Ignasia kurtki na wiosnę, to nic nie było:confused: same malutkie
U nas powoli postępy w sikaniu na nocnik, dziś wołał nawet jak miał pampersa założonego:happy2:
w dodatku spał sam prawie całą noc, obudził się dopiero ok 4:happy2: normalnie idylla:-)

my też możemy sie pochwalić że młoda siada na nocnik:tak: woła no ale jak wiadomo wpadki jeszcze są;-) ale cieszę się że przełamała strach:tak:

gratulacje :-)

a ja się nie mogę przełamać by się odważyć chodzić wszędzie bez pieluchy, boję się, że mi się zleje :eek: w domu praktycznie już wpadki to niezwykła rzadkość, ale gdzieś dalej to jednak schizuję, że będzie zasikana :-D

no i po nocy pielucha to jedna wielka zasikana bomba...nie wiem jak ją oduczyć sikania w trakcie spania :baffled:

mój mąż :oo:
dla mnie to film w typie "Titanica" do jednokrotnego obejrzenia :-D
idę powiesić pranie i kąpać się, bo mi oczy się zamykają :sorry2:

reklama
Do góry