reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Sandi wywalić;-) tzn schować i nie dawać:tak:
Ewelina u nas w Cocodrillo też nie ma fajnych obniżek:baffled:

moja szkuda śpi, mama obiadek ugotowała żyć nie umierać;-):-)

A jednak na razie nie będziemy kupować łóżka dla Ignasia, dziś przerobiliśmy jego łóżeczko na tapczanik a dla dzidzi kupimy zwykłe 120x60. Na razie wystarczy a jak już będziemy mieli swoje mieszkanie, to zrobimy młodemu ładny pokoik:-)
tapczanik wygląda mniej więcej jak ten, ale te boczki są podzielone u nas w połowie, więc całość jest niższa
Łóżeczko-Tapczanik BARTEK II f-my KLUPŚ (W-wa) (661098956) - Aukcje internetowe Allegro

soppana chorowałam na to łóżeczko jak bylam w ciązy z Xawkiem :-)
bardzo mi sie podoba, tylko obawialam sie ze zanim dojrzy do tej opcji tapczana to juz bedzie zbyt rozklekotane.

hej!

sandiidź za ciosem, wyrzuć smoka:tak: ale jaja żeby to córka dała matce znać, że już pora:-D:-D:-D

kuxamobilizujący suwaczek;-)

Moja jadka - niejadka nawet w miarę:confused: i u nas zmiany nastały czyli jemy w kuchni przy stole, zachęcam do samodzielności i nie włączam bajek:zawstydzona/y:

ewelinau nas w Cocodrillo, było do 20 zł na sztuce, nie za dużo ale wzięłam 3 rzeczy;-)

aaaa i mam 2,5 miesiąca wakacji, miałam krzyczeć z radości I am free!!!! ale podkurzona jeszcze jestem;-)

Madzik, no mówiłam że ceny są straszne, ale i tak wzięłam dresik- komplet (90zł) i jeszcze jedne spodnie dresowe(32zł):zawstydzona/y:,
skusiły mnie wasze opinie na tetemt jakości Cocodrillo;-)

reklama
kuxa, Ignaś mało spał w łóżeczku, więc dotrwało do roli tapczana. Pierwsze 3 mce spał w koszyku obok łóżka (dostaliśmy w spadku) a potem raczej z nami niż sam;-) poza tym to wyrób niemiecki, wg mnie jest bardziej solidne niż nasze
( gdzie mój patriotyzm:confused: )
Przetrzymałam Ignaca do 21, więc bez oporów zasnął sam, ale boję się co będzie w nocy, bo ma nawyk nawijania sobie moich włosów na palec:baffled:... chyba kupię mu lalkę:-) na razie napompowalismy materac i jak się obudzi to się będzie M kładł koło niego, ma też zabezpieczenie w razie gdyby spadł
Madzikm, nie mów głośno o twoich wakacjach, bo rozgorzała debata nt podwyżek dla nauczycieli i jeden z posłów ma pomysł coby owszem dać powyżki, ale wprowadzić 40 godz tydzień pracy - pracujesz 8-16 a jak kończysz lekcje np o 14, to te 2 godz poprawiasz sprawdziany albo coś innego, choć to ciebie nie dotyczy bo ty w szkole nie siedzisz:tak::-)

Do góry