reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
mi sie wiecznie sni ze Ł chce mnie zostawic, ze mowi ze ma kogos innego, albo ze go widze z kims innym, itp itd... a potem pół dnia chodze wściekła....mimo ze to tylko sen....

hejka:-) ja juz dzisiaj po fitnesie :-) mam wolne :tak::-)

Miloku - udanych wakacji :tak::cool2:

Kuxa - ale sen :szok: tez nieraz mam realistyczne ,ale mi za to snilo sie kiedys ,ze to ja meza zdradzilam i pozniej bardzo tego zalowalam itd. i jak sie obudzilam to tez sie jakos dziwnie z tym snem czulam :sorry:

ejjj nie pchać się tak do kompów:-p
mogę powiedzieć że jest u nas malutka iskiereczka taka tyci tyci jeśli chodzi o nocnik;-) młoda chodziła z gołą pupą i chciała zrobić kupkę m chwycił nocnik i usiadła:tak: co prawda kupa nie zdążyła wpaść do nocnika ale liczy się że usiadła i posiedziała tak 10 sekund;-):-)

hello :-)

blue współczuję bałaganu i całej tej roboty ale potem będzie radość :-)

u nas 15 dzień od kontaktu i ospy nie ma...uf..oby tak dalej :rolleyes2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam i zmykam;-)
pogoda w końcu ładna więc zmykamy do babci:tak:

blu koniecznie pochwal się:tak:
Agutku dla pewności jeszcze dwa dni i będzie ok:tak: oglądaj małą bo ospa zaczyna się od małej krosteczki i złego samopoczucia u mnie był ból głowy krostka pierwsza na brzuchu:sorry:

reklama
Do góry