reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

ale żeście mnie tym hula hop ubawiły:-D
ja też poproszę o korepetycje, debiutantko ta pani z filmu tak elegancko kręci a ja rzucam sie po pokoju, Sz. leje ze śmiechu aż oddechu bidak złapać nie może a m też chciał mi pokazać jak to się robi ale skutek taki, że nic z tego nie wyszło.

No nic jak kręcimy razem to i schylanie trzeba zaliczyć:sorry: ja na razie robię jakieś 3 do 5 obrotów i się wściekam, to kurcze dla spokojnych ludzi jest a nie dla takich jak ja :baffled:

reklama
jesteście kochane z tym kręceniem:-D ja kręcę dobrze to dlatego że ćwiczyłam przy tańcu brzucha:tak: ale nie wiem jak by mi szlo z takim hula hopem z obciążeniami:szok: aż mi ochoty narobiłyście:tak: no nic zobaczymy zimą;-)

Witajcie po krótkiej przerwie, ale miałam do nadrobienia.
U nas plany na Dzień Dziecka nie wypaliły, lało i większą częśc dnia siedzielismy przed bajkami.

Kaskada moje ubiera się samodzielnie, ale czasem wymaga poprawy :rofl2:

Roksi powolutku, Natalka w końcu pojmie :tak:

Ewelina napisz co z synkiem.

Fredzik
siedzi w przedszkolu na nocniku, czy też go uzupełnia ?:rofl2:
Prawie spadłam z fotela z tych waszych prób, ciekawe jak bedzie u nas,jak w końcu zakupię to kółeczko.

Agutek gratuluję odsmoczkowania, oby tak dalej :tak:

Debiutantka ja o Zielonych Świątkach dowiedziałam się dzień wcześniej, ale co to za Świątki, jak ogniska nie można było zapalić, palemek spalić....
chciałabym zobaczyć tego pokrakę :-D ale sie usmiałam :-D

Sappana zazdroszcze pogody, u nas wciąż leje:-(

Roksi zależy ilu ludzi zatrudnia twój pracodawca, ale za pierwszy miesiąc płaci zawsze pracodawca.

Agutek moja czesto ściąga dywany i przenosi w inne miejsca,więc mogę się domysleć, jak u was to wygląda :laugh2::laugh2:

Kuxa
super spioszek :tak:

Jak byłam mała to umiałam kręcić hula nawet rekami i nogami, ale kiedy to było ho ho

posikam się z was...
a może właśnie nie udaje się kręcić, bo hula nie jest dokładnie okrągłe - ja właśnie moim nie mogłam, bo jest zdezelowane...sprawdźcie czy oby na pewno to jest kształtne kółeczko :-pmoje jest minimalnie krzywe i już nie idzie kręcić :no:

a ta pani to widać, że ma profesjonalne, grubsze i cięższe :tak:
takie to bym chciała mieć ;-)

co do smoka to u babci już go nie bierze bo zepsuty i wczoraj była rozmowa o tym, że sie zepsuł a mała mówi "babcia daj didi, ja tam balkon i bam" ale że było zimno to powiedzieliśmy, że lepiej do śmieci wyrzucić, wzięła, poszła i wyrzuciła :-)

Witam
wczoraj późnym wieczorem bolała mnie głowa:baffled: i nad ranem znów:wściekła/y:
moja jest mistrzem wyciągania mnie z łóżka:tak: ściąga ze mnie kołdrę, ciągnie mnie za rękę a jak to nie przynosi skutku to mówi "mama chce pic" a ja mówię "tata zrobi ci pić" a ona "nie mama musi zrobić":confused2:

Hej,

Aiwyls na razie z uczuleniem nie ma poprawy:no:, wręcz przeciwnie- rozlało się na całe rączki:-(, poczekamy bo allertec bierze dopiero 3-ci dzień i może potrzeba czasu:sorry:, dzięki za troskę:tak:

Roksi, ja walczę z bólem głowy od kilku dni i ratuje się tabletkami IBUMEM, a ty jak sobie radzisz:baffled:

Ale u nas pogoda, zimno,wiatr i tylko patrzeć jak lunie. Jak moje dziecko zaczelo wreszcie przesypiac noce,to teraz ja mam pobudki do wc! Tekst Ignasia dzis przy śniadaniu: dziekujemy,wsisko źjemy a DOPŁATKI juś nie ciemy!

reklama
Hello :-)

Wiecie co, ja kiedyś umiałam kręcić hula hop, ale czy teraz bym umiała...? Aż mnie to intryguje :-)

Roksi, ja też się kiepsko czuję przy takiej pogodzie i głowa mnie często boli :baffled:. Wcinam Nurofen Migrenol Forte :sorry:.

Dzisiaj rano u nas było tak - chciałam wstać z łóżka, a młody w płacz. Bo "mama gdzieś poszła". Potem mąż chciał z nim poleżeć, żebym ja mogła wstać, a on nie, tata idź do pokoju, mama ma leżeć z Karolkiem :rolleyes2:.

Do góry