reklama
Sandi SUPER> to takie uczucie jest ze jak krecisz ktorys raz to jakbys miala obolałe boczki to wiadomo ze cos tam sie dzieje :-)
a 15 min to naprawde super
a ja sie chwale wszedzie gdzie tylko moge :-)
Xawery usnął w swoim wyrku a nie u ,mnie... zamknelam sie znim w pokoju. i czytalam Wróbelka Elemelka bawił sie najpierw i co chwile mi przerywal ale jakos spokojnie go zagadywalam itp. potem byl kryzys jak przy drzwiach stał i chciał "aaa tam" twardo mu tlumaczylam ze "Tam" jest mamy łóżeczko, a tutaj jest Kuby i Xawerego. troche bylo awantury ale w sumie niewiele. potem kombinowal zeby sie położyc na Kuby fotelu, to wzielam Kuby poduszke i polozylam jemu na łóżeczko , kazal sie zawinac w kołdre i usiadł na łóżeczku, potem zaczal kombinowac ze musi dac wszystkim buzi, wiec dalam mu od siebie a reszte kazalam wycalowac misia. polozylam misia napodusi przykrylam kolderką i Xawek tez sie zaraz położył. a ja coraz ciszej czytalam tylko i PADŁ
ŚPI W SWOIM WYRKU !!
a 15 min to naprawde super
a ja sie chwale wszedzie gdzie tylko moge :-)
Xawery usnął w swoim wyrku a nie u ,mnie... zamknelam sie znim w pokoju. i czytalam Wróbelka Elemelka bawił sie najpierw i co chwile mi przerywal ale jakos spokojnie go zagadywalam itp. potem byl kryzys jak przy drzwiach stał i chciał "aaa tam" twardo mu tlumaczylam ze "Tam" jest mamy łóżeczko, a tutaj jest Kuby i Xawerego. troche bylo awantury ale w sumie niewiele. potem kombinowal zeby sie położyc na Kuby fotelu, to wzielam Kuby poduszke i polozylam jemu na łóżeczko , kazal sie zawinac w kołdre i usiadł na łóżeczku, potem zaczal kombinowac ze musi dac wszystkim buzi, wiec dalam mu od siebie a reszte kazalam wycalowac misia. polozylam misia napodusi przykrylam kolderką i Xawek tez sie zaraz położył. a ja coraz ciszej czytalam tylko i PADŁ
ŚPI W SWOIM WYRKU !!
Ostatnia edycja:
JustineMyMind
Mama Laureńki
Baby górą (Ania wygrała YCD)
Sandi
Fanka BB :)
:-d:-d:-dbaby górą (ania wygrała ycd):-d
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Cześć :-)
Sandi
czesc :-)Cześć :-)
a juz chcialam napisac ,ze jestem pierwsza ;-)
Ewelina z Bydgoszczy
dzień dobry,
u nas jest troszkę słońca dzisiaj, w końcu
u nas jest troszkę słońca dzisiaj, w końcu
reklama
u mnie też słonko od rana. Dużo chmur jest, ale takie kłęby białe nie czarne burzowe. i błękitne niebo. żeby jeszcze nie wiało to by super było bo bysmy poszli na spacerek a tak to nie chce ryzykowac, bo jutro szczepienie bilans itp.